مدیرکل بازرسی استان ایلام؛
مدیرکل بازرسی استان ایلام در مراسم معارفه هیئت بازرسی مستقر در اداره کل بهزیستی استان با تبریک اعیاد ماه ربیع الاول، اظهار کرد: امید است که همه ما بتوانیم مسیر پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) گام برداریم و مسلمان واقعی باشیم.
کد خبر: ۱۰۰۵۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴ 31 October 2021

به گزارش تابناک ایلام ؛ مهدی اصلانی با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) و معصومین بر اصلاح رابطه انسان با خداوند متعال، عالم طبیعت و انسان تاکید داشته اند، گفت: لذا باید این حرکت مصلحانه را دنبال کنیم و در این امر اثرگذار باشیم و به دنبال تاثیرگذاری بر محیط پیرامونی خود باشیم.

وی با اشاره به اینکه مصلح به دنبال بهبود اوضاع محیط پیرامون و شرایط اطراف خود است، ابراز کرد: امید است خداوند متعال به ما این انگیزه و توفیق را بدهد که با تفکر و پشتکار در محیط کار و محیط اجتماعی خود منشا خیر و اثر باشیم و بازرسی از نهادها و دستگاه های مختلف نیز بر اساس همین نگاه اصلاحی است.

مدیرکل بازرسی استان ایلام یادآور شد: انجام بازرسی ها برای اصلاح فعالیت دستگاه های اجرایی، ابعاد مدیریتی، رفتاری و تصمیم گیری ها در حوزه های مختلف است تا بتوانیم به آن اهداف سازمانی بهتر از گذشته دست پیدا کنیم که لازمه آن این است که اراده و عزم جدی برای برای حل مشکلات مردم در دستگاه های اجرایی وجود داشته باشد.

اصلانی با بیان اینکه درک کردن درد دیگران بسیار ارزشمند است و تا زمانی که درد دیگران را درک نشود، قطعا نسخه های درمانی اثرگذاری لازم را نخواهد داشت، گفت: باید این نگرش ها متعالی شود که در این صورت خداوند هم برکت در رفتار و کار ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه باید از همراهی سایر سازمان ها و نهادها برای خدمت رسانی بیشتر به جامعه هدف استفاده شود، افزود: این فضا و نگاه هم باید در خود کارکنان اداره کل بهزیستی به وجود بیاید و هم عزم عمومی در همه مجموعه ها وجود داشته باشد که قطعا اثرگذاری عمومی در سطح جامعه ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل بازرسی استان ایلام گفت: بستر و شرایط لازم در مناسبت های خاص در طول سال وجود دارد که با حفظ کرامت مددجویان کمک های لازم برای این قشر فراهم شود، البته برای کمک به مددجویان کمک های دولت کافی نیست و در حوزه جلب مشارکت های مردمی و خیرین و خارج استان می توان فعالیت های خوبی را انجام داد و از این ظرفیت ها استفاده کرد.

اصلانی با اشاره به اینکه باید زمینه تشویق افراد مختلف در سایر استان ها برای سرمایه گذاری و انجام امور خیریه در استان فراهم شود، گفت: از ظرفیت سمن ها و دفتر امور اجتماعی استانداری و گروه های جهادی برای جلب کمک های مردم و خدمت به مددجویان بهزیستی استفاده شود.

وی با بیان اینکه می توان از ظرفیت هم پوشانی ادارات و نهادهای مختلف کار و رفاه اجتماعی در راستای شناسایی کودکان کار در کارگاه های مختلف استفاده کرد، گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی در راستای شناسایی کودکان کار و ایجاد سامانه برای اطلاع رسانی و ظرفیت های الکترونیکی نیز می تواند موثر باشد.

مدیرکل بازرسی استان ایلام گفت: بحث کودکان کار به عنوان یکی از آسیب های مهم اجتماعی، یک چهره نامناسب از جامعه در بین مردم و در سطح ملی و جهانی ایجاد می کند و در معاهدات بین المللی نیز بر عدم به کارگیری کودکان کار تاکید شده است.

اصلانی بیان کرد: باید به سمت توانمندسازی خانوادهای کودکان پیش برویم و در غیر این صورت این خانواده ها و کودکان کار تبدیل به معظلات و آسیب های اجتماعی می شوند و قبل از اینکه افراد دچار خطا شوند و موجب گرفتاری شوند، از باب پیشگیری می توان جلوی بسیاری از آسیب های اجتماعی را گرفت و در این امر نیز از ظرفیت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هم استفاده شود.

وی بیان کرد: نگاه قوه قضائیه بر مبنای رویکردهای پیشگیرانه از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی است و آگاهسازی عمومی و تخصص مدیران و متولیان امر باعث خواهد شد کمتر دچار آسیب های اجتماعی شویم و ما هم در بازرسی در کنار مدیران و کارکنان هستیم و مسائل هم رصد می شود.

مدیرکل بازرسی استان ایلام تصریح کرد: کاهش آمار کودکان کار باید بر این اساس باشد که این کودکانی که از این چرخه خارج می شوند، مهارت های زندگی در خانواده ها، فرزندان و والدین آنان افزایش یابد و وقتی با یک مساله مواجه می شوند تا این مساله به علت عدم برخورداری از مهارت لازم تبدیل به یک بحران نشود.

اصلانی بیان کرد: باید تلاش کرد که آستانه تحمل و صبوری را در جامعه افزایش داد، این فضا می تواند برای دگر خواهی و کمک به دیگران کمک کند و قطعا آسیب های اجتماعی کمتر می شود و شاهد رشد و تعالی جامعه خواهیم بود‌.

بازرس کل استان ایلام یادآور شد: مطابق اصل 174 قانون اساسی، سازمان بازرسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین و نظارت بر حسن جریان امور را برعهده دارد و ما تاکیدمان بر تقویت نظارت های درون سازمانی در ادارات و نهادهای مختلف از طریق واحدهای حراست و دیگر مکانیزم های درون سازمانی است و از ظرفیت این نهادها باید استفاده شود و با نگاه عادلانه و کارشناسانه مسایل را به مدیران منتقل کرد تا مدیر بهتر تصمیم گرفته و مجموعه را هدایت کند.

وی افزود: مدیران باید پاسخگوی عملکرد کارکنان و سوء رفتار آنان باشند که در قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون ارتقای سلامت نظام اداری، این موضوع دیده شده و هم به لحاظ شرعی مورد تاکید قرار گرفته است و این احساس مسئولیت نسبت به محیط پیرامونی در دستگاه های اجرایی باید جدی گرفته و فضا را برای افرادی که کمک کاری می کنند، ایجاد شود و افرادی که کار می کند تشویق و ترغیب شود.

اصلانی بیان کرد: در مجموعه ها و دستگاه های اجرایی مختلف، اولویت به محاسن داده شود و زمینه رشد آنها فراهم شود، در جریان امور، ابتدا امر به معروف مهم تر است و سپس به نهی از منکر توجه می شود، این موضوع باید مدیریت شود که محاسن و خوبی ها در مجموعه ها و دستگاه های اجرایی رشد داده شود و با هم فکری، نظام تصمیم سازی که بدنه کارشناسی دستگاه ها است، برای چاره داندیشی و خروج از مشکلات مورد توجه قرار گیرد./م

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار