مدیرکل وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛

تولید ۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در کردستان/ تأکید بر انسجام برای تقویت بخش کشاورزی

گروه استان‌ها - مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی، با تأکید بر نقش محوری هماهنگی و انسجام در پیشبرد برنامه‌های زراعی، از سهم چشمگیر کردستان در تولید گندم و سیب‌زمینی کشور خبر داد و خواستار مدیریت دقیق‌تر برای کنترل بازار و توسعه کشت پایدار شد.
کد خبر: ۱۲۱۲۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰ 07 December 2025

تولید ۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در کردستان/ تأکید بر انسجام برای تقویت بخش کشاورزی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، دومین جلسه ستاد زراعت استان کردستان صبح امروز، با حضور «فرید سپری» مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی، برگزار شد. سپری در این نشست بر اهمیت انسجام و هماهنگی میان واحدها و پرسنل جهاد کشاورزی به‌عنوان عامل اصلی پیشرفت و شکوفایی بخش کشاورزی تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه استان در تولید محصولات پایه گفت: استان کردستان نقش مؤثری در تأمین نیاز کشور دارد؛ به‌گونه‌ای که سالانه ۱۰ تا ۱۲ درصد گندم و ۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در این استان تولید می‌شود. سپری این عملکرد را نتیجه سال‌ها مدیریت منسجم و تلاش جمعی عنوان کرد و افزود: امید است این روند با هماهنگی بیشتر ادامه یافته و تقویت شود.

مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی با اشاره به شرایط اقلیمی سال جاری اظهار کرد: تأخیر در بارندگی‌ها، چالش‌هایی در کشت به‌ویژه اراضی دیم ایجاد کرده و عقب‌افتادگی جوانه‌زنی گندم ضرورت رصد دقیق مراحل فیزیولوژیکی و اجرای اقدامات کنترلی در حوزه آفات، بیماری‌ها و تغذیه گیاهی را افزایش می‌دهد.

۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در کردستان تولید می‌شود/ تأکید بر انسجام برای تقویت بخش کشاورزی

وی، درباره وضعیت ذخایر سیب‌زمینی کشور اعلام کرد: محصول سیب‌زمینی در انبارها موجود است و مدیران شهرستان‌ها و معاونت تولیدات باید نسبت به شناسایی دقیق موجودی انبارها اقدام و گزارش آن را برای برنامه‌ریزی صحیح بازار به وزارتخانه ارسال کنند.

سپری، همچنین بر اجرای بند «خ» ماده ۷۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: ردیابی و شناسه‌دار کردن محصولاتی همچون گندم، جو، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی باید با همکاری سازمان نظام مهندسی و اتاق اصناف کشاورزی با جدیت دنبال شود.

وی، در ادامه، مصرف بهینه آب را یکی از ضرورت‌های امروز بخش کشاورزی دانست و بیان کرد: استفاده از روش‌های آبیاری هوشمند که تخصیص آب را در لحظه نیاز گیاه انجام می‌دهد، نقش مؤثری در کاهش مصرف آب و تقویت تولید پایدار محصولات سبزی و صیفی دارد.

مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی، در پایان با اشاره به لزوم احیای تشکل سیب‌زمینی‌کاران، بر حمایت مدیران استانی برای فعال‌سازی این تشکل و ساماندهی بهتر تولید و بازار تأکید کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار