رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد:

رشد ۴۱ درصدی بودجه شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۵/ بودجه ۳۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری بجنورد به شورا ارائه شد

گروه استان‌ها - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ شهرداری بجنورد با رقم ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان (۳.۵ همت) به شورای شهر تحویل شد که لایحه نسبت به سال ۱۴۰۴ حدود ۴۱ درصد رشد دارد و اکنون بررسی آن در دستور کار کمیسیون‌های تخصصی شورا قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۲۱۳۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱ 10 December 2025

رشد ۴۱ درصدی بودجه شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۵/بودجه ۳۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری بجنورد تقدیم شورا شد

«یوسف مغروری» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان خراسان شمالی، با اشاره به تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ شهرداری بجنورد با رقم ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان (۳.۵ همت) به شورای شهر، اظهار کرد: این لایحه نسبت به سال ۱۴۰۴ حدود ۴۱ درصد رشد دارد و اکنون بررسی آن در دستور کار کمیسیون‌های تخصصی شورا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۵ در چارچوب برنامه پنج‌ساله عملیاتی شهرداری و به‌ویژه سال دوم این برنامه تدوین شده، افزود: در این لایحه تلاش شده رویکرد واقع‌بینانه، انضباط مالی و تمرکز بر پروژه‌های اولویت‌دار رعایت شود.

مغروری تصریح کرد: در بخش منابع بودجه، مجموع درآمدهای عمومی، اختصاصی و کمک‌ها حدود ۲ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده، همچنین ۷۴۵ میلیارد تومان از محل واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و ۷۱۵ میلیارد تومان از محل واگذاری دارایی‌های مالی در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر ادامه داد: در بخش مصارف، ۵۲ میلیارد تومان برای کالبدی و شهرسازی، ۷۶۶ میلیارد تومان برای محیط زیست و خدمات شهری، ۳۲ میلیارد تومان برای ایمنی و مدیریت بحران، ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای حمل‌ونقل و ترافیک و هزار میلیارد تومان برای خدمات مدیریت اختصاص یافته و پرداخت ۴۰ میلیارد تومان از بدهی سنواتی نیز در لایحه آمده است.

وی افزود: طبق این لایحه، ۱۱۷۰ میلیارد تومان معادل ۳۳ درصد بودجه برای هزینه‌های جاری و ۲۳۵۸ میلیارد تومان معادل ۶۷ درصد برای پروژه‌های عمرانی پیش‌بینی شده است.

نماینده خراسان شمالی در شورای عالی کشور تأکید کرد: شورای شهر بجنورد باید در ماه‌های پایانی دوره خود بودجه‌ای شفاف، اجرایی و متناسب با نیازهای شهر تصویب کند تا روند توسعه و خدمت‌رسانی در سال آینده تقویت شود.

مغروری در پایان گفت: پس از جمع‌بندی نظر کمیسیون‌ها و ارائه گزارش کارشناسی، بودجه نهایی پیش از پایان سال تصویب و ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار