بسیجیان ادامه راه امام خمینی (ره) برابر ظلم و استکبار هستند

نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌شمالی گفت: فرهنگ بسیج بر ایمان، ایستادگی و ظلم‌ستیزی استوار است و دقیقاً در نقطه مقابل روحیه سلطه‌جویی، زیاده‌خواهی و استکبار جهانی قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۱۱۹۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴ 26 November 2025

بسیجیان ادامه راه امام خمینی (ره) برابر ظلم و استکبار هستند

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام «رضا نوری» نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد در مراسم اقتدار بسیجیان، اظهار کرد: خداوند در قرآن، فرمان قیام و جهاد را متوجه همه مردم کرده است؛ چه در میدان جنگ و چه در عرصه خدمت به مردم. هرجا که تکلیف الهی اقتضا کند، باید وارد میدان شد.

وی با اشاره به تفاسیر آیات قیام افزود: قیام به معنای آماده‌بودن، بی‌دلبستگی و توان اقدام است. کسانی که دلبستگی‌های دنیوی سنگین را کنار گذاشته باشند، سبک‌تر و سریع‌تر می‌توانند در مسیر خدمت، مبارزه و دفاع از حق قدم بردارند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی ادامه داد: جهاد تنها جنگ با اسلحه نیست؛ گاهی جهاد در برابر دشمن بیرونی و گاهی جهاد با نفس، تکبر، زیاده‌خواهی و غرور است. زیاده‌طلبی منشأ بسیاری از نزاع‌هاست، چه میان دو کشاورز و چه میان کشورهایی که به منابع دیگران چشم طمع دارند.

حجت‌الاسلام نوری با تأکید بر اینکه بسیجی حق‌پذیر و ظلم‌ستیز است، خاطرنشان کرد: بسیجی کسی نیست که شاهد تجاوز به حق مردم باشد و سکوت کند؛ همان‌گونه که امام خمینی(ره) در برابر استبداد داخلی و استکبار جهانی ایستاد، امروز نیز بسیج ادامه همان راه است و مسئولیت دارد در برابر هر نوع ظلم بایستد.

وی با اشاره به فشارهای فرهنگی و اقتصادی دشمنان تصریح کرد: بخشی از تحریم‌ها به این دلیل است که ما از فرهنگ و قوانین برگرفته از وحی و اهل‌بیت(ع) کوتاه نیامدیم و فرهنگ تحمیلی آنان را نپذیرفتیم. دشمنان از ما می‌خواهند احکام اسلامی در حوزه خانواده، حقوق، حدود و ارزش‌های دینی کنار گذاشته شود، اما ملت ما تسلیم نشده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌شمالی در پایان گفت: امروز جنگ مستکبران با ملت‌ها، جنگ فرهنگ‌هاست. جنگ زیاده‌خواهی و سلطه‌جویی با استقلال‌طلبی و ایمان و در چنین شرایطی است که فرهنگ بسیج معنا و اهمیت خود را آشکار می‌کند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار