مدیر کل استاندارد ایلام؛
مدیرکل استاندارد گفت: رعایت بهداشت، کیفیت پخت نان، کالیبره بودن ترازوهای مورد استفاده در نانوایی‌ها و استاندارد بودن دستگاه پخت نان را از دیگر شاخص‌های مورد بررسی در این بازرسی‌ها دانست.
کد خبر: ۹۷۱۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵ 17 June 2021

  به گزارش تابناک ایلام؛ مهناز همتی بیان داشت:طبق قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد، کارشناسان موظفند به صورت دوره‌ای از اصناف سطح بازار بازرسی کنند و یکی از این اصناف مربوط به نانواهای سراسر کشور است و در همین راستا بازرسان استاندارد با همکاری سایر ارگان‌های ذیربط به صورت دوره‌ای، در قالب گشت مشترک بازدید می‌کنند.

هدف از اجرای طرح بازرسی از نانوایی‌های استان، بررسی تناسب آرد مصرفی با نوع نان در حال پخت، کیفیت آردهای نانوایی و وضعیت سبوس مورد مصرف در نانوایی‌ها (از نظر دارا بودن پروانه‌های بهداشتی، نوع سبوس مورد مصرف و اختلاط آن با آرد)، نمک و سایر افزودنی‌های مورد استفاده در پخت نان است.

تاپایان سال از تمامی نانوایی‌های سطح شهر بازرسی و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد./ع

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار