با توسعه پرورش شتر در شهرستان‌های کویری اصفهان، شیر، گوشت قرمز و کرک این حیوان در مسیر صادرات قرار گرفته است.
کد خبر: ۸۶۲۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۹ 14 June 2020
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به توسعه پرورش شتر در شهرستان‌های کویری اصفهان شامل خوروبیابانک، اردستان، نائین، آران و بیدگل و نطنز گفت: محصولات شتر شامل شیر، گوشت قرمز و کرک در مسیر صادرات قرار گرفته است.

احمدرضا اسماعیلی افزود: میزان تولید سالیانه شیر شتر در استان اصفهان هزار و ۱۰۰ تن است و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۶ تن هم کرک از این حیوان تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه شتر با توجه به ویژگی تعلیف و سازگاری با مراتع کویری در رونق اقتصادی آن مناطق مؤثر است گفت: از گذشته تا کنون در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده می‌شد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.

اسماعیلی افزود: با توجه به آنکه در مراتع حاشیه کویر از کود شیمیایی استفاده نمی‌شود، چنانچه خوراک شتر از این منابع طبیعی باشد محصول شیر و گوشت شتر ارگانیک خواهد بود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه ویتامین C در شیر شتر سه برابر شیر گاو است، گفت: مهمترین ماده معدنی در شیر شتر، آهن است و شیر این حیوان به علت کلسترول و لاکتوز کم در درمان آسم توصیه می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار