"دکه ی خبری تابناک همدان" درنظردارد؛ همه روزه مهمترین عناوین اخباراستان راازدیدگاه رسانه های استان به آگاهی مردم برساند؛ لذامخاطبین محترم می توانند مارابانظرات سازنده خودجهت بهبود اطلاع رسانی، همراهی نمایند.
کد خبر: ۸۵۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵ 30 August 2015

اعتراض تماشاگران به قضاوت حق وردی

ایرنا - تماشاگران همدانی حاضر در دیدار تی0مهای پاس و فجر سپاسی شیراز علیه تورج حق وردی داور این مسابقه اعتراض کردند.

در این دیدار که عصر امروز شنبه در ورزشگاه شهدای قدس همدان برگزار شد، تماشاگران همدانی پس از بازی علیه حق وردی شعار دادند.

آنان اعتقاد داشتند داوری حق وردی در این بازی ضعیف بوده و دو پنالتی برای تیمشان نگرفته است.

البته حق وردی در حین خروج از زمین عکس العملی نشان نداد و بدون تفاوت به رختکن رفت.


اسکان مبهم مسافران فرهنگی از20شهریور

ایسنا - معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان از پذیرش 161 هزار و 747 نفر _ روز در محل اسکان ویژه فرهنگیان تا پایان مرداد سال‌ جاری خبر داد.

"محمد بداغی" اظهار کرد: تا پایان مرداد سال‌ جاری 161 هزار و 747 نفر روز پذیرش شدند که از این تعداد 146 هزار و 615 نفر_ روز فرهنگی بوده و 15 هزار و 131 نفر روز نیز غیر فرهنگی بودند.

وی اضافه کرد: در مجموع خانوار های پذیرش شده در ستاد اسکان فرهنگیان 27 هزار و 54 خانوار بوده‌اند.

بداغی تصریح کرد: آخرین پیک پذیرش مهمانان فرهنگی در ستاد اسکان فرهنگیان بین تاریخ 15 تا 20 شهریور پایان می‌یابد و از آن پس مهمانان در مراکز رفاهی، اردوگاه‌ها، خوابگاه‌ها و مراکز غیر آموزشی اسکان می‌یابند.


غفلت از اصلاح شبکه فرسوده آب

تسنیم - هدر رفت ظاهری و واقعی آب یکی از معضلات در بخش آب است که اولویت قرار گرفتن تامین آب شرب سبب شده تا کمتر مورد توجه قرار گیرد.

ورود ایران و استان همدان به دوره خشکسالی ۳۰ ساله در ابتدا از سوی مردم و برخی مسئولان مهم شمرده نشد ولی حال با گذشت ۱۴ سال از این دوره شاهد هستیم که بهره‌برداران آب، مسئولان و اقشار مختلف مردم نسبت به ایجاد تنش آبی در سطح کشور و به تبع استان همدان احساس خطر کرده‌اند.

در سالهای گذشته با کاهش بارندگی، افت منابع آب زیرزمینی و تشدید تنش آبی در استان همدان، شرکتهای خدماتی آب و فاضلاب بیشترین اولویت خود را به تامین آب شرب مردم استان معطوف کرده که در این بخش نیز موفقیت‌هایی موقت به دست آمده است.

شرکت‌های آبفا و آبفار استان همدان در تلاش هستند تا با استفاده از راهکارهای کوتاه‌مدت مشکل کمبود آب در شهرهای همدان را برطرف کنند اما در این بین محدودیت‌های اعتباری دست آنها را بسته است.

۳۰ درصد شبکه توزیع آب همدان فرسوده است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، از فرسودگی بیش از ۳۰ درصد شبکه توزیع آب همدان خبر داد و گفت: ۷۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و انتقال آب فرسوده نیازمند اصلاح و نوسازی است.

سیدهادی حسینی بیدار با اشاره به اینکه اصلاح و نوسازی شبکه فرسوده براساس اولویتبندی انجام میشود، گفت: در سطح همدان دو هزار و ۵۱۵ کیلومتر شبکه آب وجود دارد که ۷۰۰ کیلومتر از این میزان فرسوده بوده و نیاز به اصلاح و نوسازی دارد.

وی با اعلام اینکه سال گذشته ۴۵ کیلومتر از شبکه آب فرسوده در استان همدان اصلاح و نوسازی شد، تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته به دنبال این هستیم تا هر سال ۴۰ کیلومتر از شبکه فرسوده را با توجه به تخصیص اعتبارات اصلاح و نوسازی کنیم.

حسینی بیدار با اعلام اینکه هنوز اعتبارات عمرانی امسال استان همدان ابلاغ نشده است، گفت: برای اصلاح و نوسازی شبکه فرسوده آب در استان همدان به ۱۱۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم هر سال رقم مناسبی برای این کار در نظر گرفته شود.

۴۱۰ کیلومتر از شبکه آب روستایی همدان فرسوده است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: در سطح روستاهای همدان چهار هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکه انتقال و توزیع آب وجود دارد که از این میزان ۴۱۰ کیلومتر معادل ۱۰ درصد فرسوده بوده و نیاز به اصلاح و نوسازی دارد.

حبیب مومیوند با تاکید بر اینکه اولویت نخست تامین آب روستاها است، گفت: قبول داریم که بخشی از شبکه‎‌های آب روستاهای استان همدان فرسوده است ولی به سبب کمبود منابع اعتباری، تعویض و اصلاح شبکه در اولویت قرار ندارد.

وی با اعلام اینکه سال گذشته ۱۵ کیلومتر از شبکه فرسوده آب در سطح روستاهای استان همدان اصلاح و نوسازی شد، تصریح کرد: اصلاح و نوسازی شبکه فرسوده به تخصیص اعتبارات بستگی دارد که تاکنون در سال ۹۴ اعتباری در این زمینه تخصیص نیافته است.

مومیوند با تصریح بر اینکه هدررفت آب به سبب وجود انشعابات غیرمجاز در سطح روستاهای استان همدان بالاست، گفت: در زمینه انشعابات غیرمجاز با مشکلات بسیاری مواجه هستیم که بخش عمده‎‌ای از هدررفت آب نیز به آن مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز در سطح روستاها به همکاری و کمک دهیاران نیاز دارد، افزود: براساس پیشبینی صورت گرفته گویا ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز در سطح

نظارت شورای نگهبان را قبول داریم/ در صورت رد صلاحیت از مجاری قانونی پیگیری می کنیم

یکی از موضوعاتی که در زمینه انتخابات، همیشه مورد چالش و هجمه برخی جریان های سیاسی مشخص قرار داشته است، موضوع نظارت‌های شورای نگهبان بر روند انتخابات و بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخاباتی است. این اعتراضات و هجمه ها درحالی صورت می گیرد که وظیفه نظارت و بررسی صلاحیت کاندیداها از جمله وظایفی است که براساس قانون اساسی برعهده این شورا که شامل شش فقیه و شش حقوقدان است، گذاشته شده است و این نظارت ها فراتر از قانون صورت نمی گیرد.


نظارت شورای نگهبان را قبول داریم

کورنگ - برخی جریان های سیاسی کشور پس از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید و مخالفت های مجلس با برخی سیاست ها و شخصیت های پیشنهادی دولت برای تصدی گری وزارتخانه ها، دم از تغییرات اساسی در ترکیب و آرایش سیاسی مجلس آتی می زدند و از همان موقع فعالیت های انتخاباتی خود را برای تصاحب حداکثر کرسی های مجلس شروع کردند تا با پیروزی در این انتخابات هم در عرصه سیاسی کشور بیشتر حضور داشته باشند و هم از دولت برای اجرای سیاست هایش حمایت بیشتری کنند.

اما یکی از موضوعاتی که در زمینه انتخابات، همیشه مورد چالش و هجمه برخی جریان های سیاسی مشخص قرار داشته است، موضوع نظارت‌های شورای نگهبان بر روند انتخابات و بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخاباتی است. این اعتراضات و هجمه ها درحالی صورت می گیرد که وظیفه نظارت و بررسی صلاحیت کاندیداها از جمله وظایفی است که براساس قانون اساسی برعهده این شورا که شامل شش فقیه و شش حقوقدان است، گذاشته شده است و این نظارت ها فراتر از قانون صورت نمی گیرد.

طبق روال هر دوره، عده ای که توسط این شورا به منظور کاندید اتوری انتخابات به استناد سوابق و کارنامه عملکردشان، صلاحیت شان تأیید نمی شود، به این موضوع اعتراض می کنند و برخی هم به نوعی از قانون تمکین نمی کنند و دست به اعتراض می زنند.

اصلاح طلبان درباره نظارت شورای نگهبان چه می گویند؟

در این باره شبکه اطلاع رسانی راه دانا در گفتگو با 7 تن از اصلاح طلبان در خصوص نظارت شورای نگهبان و اینکه آنها در صورت رد صلاحیت چه واکنشی از خود نشان خواهند داد سوالاتی مطرح کرد که پاسخ این 8 عضو جریان اصلاحات به شرح زیر است.

کواکبیان: در صورت رد صلاحیت راه قانونی را طی می‌کنم

کواکبیان درباره اعتراضات مسبوق به سابقه اصلاح طلبان به تصمیمات شورای نگهبان ابراز داشت: ما نمی توانیم بگوییم که در گذشته هیچ گونه تضییع حقی در کار نبوده است. براساس فرمایش مقام معظم رهبری، رأی مردم حق الناس است و حتی تضییع حق الناس به صورت سهوی نیز ضمانت آور است چه برسد به اینکه عمدی در کار باشد. لذا باید نهایت دقت شود که حق هیچ کس ضایع نشود.

وی در پاسخ به این سؤال که «اگر شما در انتخابات شرکت کردید و رد صلاحیت شدید چه واکنشی نشان می دهید» اذعان داشت: من تصور نمی کنم که رد صلاحیت شوم؛ ولی اگر چنین شد راههای قانونی را طی خواهم کرد و به این موضوع بر مبنای قانون اعتراض می کنم.

پزشکیان:حرصی برای حضور در انتخابات ندارم

وزیر بهداشت دوران اصلاحات در پاسخ به این سؤال که «اگر شما کاندیدا شوید و از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شوید چه واکنشی نشان می دهید» گفت: من حرصی برای حضور در انتخابات ندارم و اعتقادم بر این است که تا آنجایی که انسان توان دارد باید در خدمت مردم باشد.

وی اضافه کرد: باید بستری آماده شود که انسان هایی که انگیزه و در زمینه های مختلف تخصص دارند و می خواهند به مردم شان خدمت کنند در مجلس حضور پیدا کنند. اگر شورای نگهبان بخواهد آدم های متخصص را حذف کند، این جامعه است که از عدم حضور این افراد لطمه خواهد دید.

شجاع پوریان: اصلاح‌طلبان با تدابیر مناسب با موضوع تأیید صلاحیت‌ها کنار می‌آیند

شجاع پوریان در مورد واکنش کاندیداهای اصلاح طلب در مقابل رد صلاحیت ها از سوی شورای نکهبان تصریح کرد: واکنشی که تا کنون مجموعه های ما داشتند عکس العمل حقوقی بوده است. برخی از دوستان ما در چنین مواقعی نامه می نویسند به شورای نگهبان و استدلال های حقوقی به کار می گیرند؛ گاهی نیز این نامه ها را به صورت سرگشاده ارسال می کنند؛ همچنین برخی دیگر از دوستان موضع گیری های رسانه ای می کنند و برخی دیگر نیز در این مواقع با بی تفاوتی از کنار ماجرا عبور می کنند و حتی یک اعتراض ساده هم نمی کنند. بیش از این نیز از کسی کاری برنمی آید.

حکیمی پور: در صورت رد صلاحیت از سوی شورای نگهبان واکنش خاصی نخواهم داشت

احمد حکیمی پور عضو و رئیس فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر تهران و دبیرکل حزب اراده ملت ایران در خصوص دیدگاه اصلاح طلبان به موضع گیری های شورای نگهبان به عنوان یک نهاد نظارتی در انتخابات آتی مجلس اظهار داشت: به نظر من شورای نگهبان به عنوان یک نهاد قانونی باید همه جریان های سیاسی نظام را به یک چشم نگاه کند و به عنوان یک نهاد حاکمیتی عدالت را رعایت کند و نباید شائبه طرفداری از یک جناح و فشار بر روی جناح دیگر از سوی آن وجود داشته باشد. بنابراین توقع از شورای نگهبان این است که عادلانه و در چارچوب قانون به وظیفه اش عمل کند.

وی افزود: انتظار ما این است که با کمک اعضای این شورا، مردم احساس کنند که همه سلیقه های نظام در انتخابات حضور دارند و رقابت پرشوری شکل می گیرد.

دبیر کل حزب اراده ملت ایران در پاسخ به این سؤال که «اگر شما کاندیدا شوید و از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت گردید چه واکنشی نشان می دهید» بیان داشت: من واکنش خاصی ندارم. در گذشته نیز کاندیدا شده بودم که شورای نگهبان صلاحیت من را تأیید نکرده بود.

وی ادامه داد: ما در این زمینه بحث، جدل و درگیری نداریم و فقط می توانیم در چارچوب قانون اعتراض خود را انجام دهیم و منتظر می مانیم تا مراحل آن طی شود. به طور کلی اصلاح طلبان تابع قانون هستند و توقع شان نیز این است که شرایط برای حضور همه سلایق نظام فراهم شود و مسیر قانونی طی شود.

خانجانی: اگر رد صلاحیت شوم از طریق مجاری قانونی اعتراض می کنم

جهانبخش خانجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درخصوص دیدگاه اصلاح طلبان به موضع گیری های شورای نگهبان به عنوان یک نهاد نظارتی در انتخابات آتی مجلس اظهار داشت: نمی توان از الان پیشگویی کرد که شورای نگهیبان عدالت را رعایت می کند یا خیر. چیزی که مسلم است این است که برخی از رفتارهای شورای نگهبان در گذشته براساس قانون نبوده و تعدادی از رد صلاحیت ها نادرست بوده است.

وی ادامه داد: ما امیدواریم که شورای نگهبان براساس قانون عمل کند و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جذب حداکثری و حفظ نیروهای معتقد به نظام و راه امام و انقلاب را سرلوحه عمل خود قرار دهد.

عضو مرکزی حزب کارگزاران در مورد اعتماد و تمکین اصلاح طلبان از تصمیمات شورای نگهبان تصریح کرد: اینکه اصلاح طلبان اعتماد کنند و به مجاری قانونی احترام بگذارند، یک بحث مجزا است؛ اما شورای نگهبان و ترکیب فعلی آن، چهره های زیادی از اصلاح طلبان را برخلاف قانون در گذشته رد صلاحیت کرده اند.

خانجانی در پاسخ به این سؤال که «اگر شما کاندیدا بودید و توسط شورای نگهبان رد صلاحیت می شدید، چه واکنشی از خود نشان می دادید» اذعان داشت: من در شرایط کنونی قصد ندارم کاندیدا شوم؛ اما اگر کاندید بودم و رد صلاحیت می شدم از طریق همه مجاری قانونی اعتراضات خود را اعلام می کردم؛ ولی اینکه پیگیری و به آن رسیدگی شود در حیطه وظایف شورای نگهبان است.

وی ادامه داد: ما امیدواریم که شورای نگهبان به گونه ای عمل کند که جامعه ما امید به آینده را از دست ندهد و به شورای محترم نگهبان اعتماد داشته باشد و احساس کند که این شورا نسبت به همه گروه های سیاسی نقش پدرانه دارد و خودش را در یک جریان سیاسی نمی بیند تا بیشتر طبق خواسته ها و وفق مراد یک جریان سیاسی رفتار کند.

این فعال اصلاح طلب خاطرنشان کرد: ما خاطرمان هست که زمانی همین شورای نگهبان مورد عتاب امام (ره) قرار گرفت و ایشان به آنها نصیحت کرده بود که از مسیر قانون خارج نشوند و جوانان را از خود ناامید نکنند.

وی در انتها در خصوص مناسب ترین رویکردی که شورای تگهبان باید آن را اتخاذ کند اذعان داشت: به نظر من اگر شورای نگهبان منویات مقام معظم رهبری و امام (ره) را مورد توجه قرار دهد؛ دلش برای نظام بسوزد و احساس کند که همه جریان های سیاسی باید نقش آفرینی کنند آن وقت می توان اطمینان پیدا کرد که مشکلی بوجود نخواهد آمد.

اشرف بروجردی: در صورت رد صلاحیت از مجاری قانونی وارد خواهیم شد

اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاح طلب و معاون اجتماعی و امور شوراهای وزیر کشور در دولت اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا درخصوص دیدگاه اصلاح طلبان به موضع گیری های شورای نگهبان به عنوان یک نهاد نظارتی در انتخابات آتی مجلس مدعی شد: براساس شناختی که ما از شورای نگهبان داریم عملکرد این نهاد بیشتر تابع سیاست های حاکمیت است تا روش و رفتار براساس قوانین و مقررات کشور! من شرع را فاکتور می گیرم و صرفا می گویم که شورای نگهبان بیشتر براساس وجوه قانونی عمل نمی کند و تابعی از سیاست های کلی است.

وی ادامه داد: اگر اعضای شورای محترم نگهبان این باور را داشته باشند که صیانت از آرای مردم و امانت داری ملاک عمل در انتخابات است، می توان انتظار داشت که شورای نگهبان تغییر رویه دهد.

این فعال سیاسی اضافه کرد: اما مواضع و صحبت های اخیر دبیر محترم شورای نگهبان نشان می دهد که تغییری در رویکردشان وجود ندارد.

بروجردی در پاسخ به این سؤال که «اگر شما کاندیدا شوید و از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت گردید، چه واکنشی خواهید داشت» تصریح کرد: ما معتقد به اجرای قوانین هستیم و قانون را ملاک عمل خود قرار می دهیم و تبعا از مجاری قانونی وارد خواهیم شد تا حرف اصلی مان را به مردم بگوییم و کار دیگری نمی توانیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: نه تنها نمی توانیم کار دیگری انجام دهیم؛ بلکه معتقد هم نیستیم که روش دیگری به جز اجرای قانون بتواند ملاک عمل مان باشد.

حق شناس: ما انتظار داریم شورای نگهبان به عنوان متولی امر، احترام امامزاده را حفظ کند!

محمد جواد حق شناس فعال سیاسی اصلاح طلب درخصوص دیدگاه اصلاح طلبان به موضع گیری های شورای نگهبان به عنوان یک نهاد نظارتی در انتخابات آتی مجلس اظهار داشت: به نظر من رویکرد نظام پس از حوادث سال 88 و پیش از انتخابات 92 نسبت به مقوله انتخابات با روندی که قبل از آن وجود داشت، تا حدودی مورد بازنگری و تجدید نظر قرار گرفت. این رویکرد را ما در سخنان و رهنمودهای نوروزی رهبر معظم انقلاب در سال 92 کاملا به طور روشن و صریح مشاهده کردیم و تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری همان سال نیز در سخنان دیگر ایشان تکمیل شد.

وی ادامه داد: ایشان در پیام نوروزی، محورهایی را درخصوص انتخابات بیان کردند که به نظر می رسد آن محورها همچنان مورد توجه ایشان است. بنابراین نهادهای اجرایی و نظارتی نظام و مشخصا آن نهادهایی که مستقیما زیر نظر ایشان فعالیت می کنند، وظایف سنگین و دشواری را برای تحقق این رهنمودها دارند و به نظر می رسد که در مقطع فعلی و انتخابات آینده، این وظایف سنگین تر نیز شده است و نیاز به توجه بیشتر و تبیین ساز و کارهای قانونمند جهت وصول به آن رهنمودها احساس می شود.

حق شناس به محورهای سخنان رهبری اشاره داشت و در مورد شاخص اول مورد نظر ایشان گفت: شاخص اول که مهمترین شاخص نیز بود، بحث حضور حداکثری در انتخابات بود. اگر بخواهیم حضور حداکثری مردم را داشته باشیم باید وزارت کشور، شورای نگهبان، هیئت نظارت، احزاب سیاسی و همچنین رسانه ها تلاش کنند تا متوسط حضور مردم در انتخابات مجلس در دوره های پیشین افزایش یابد و به یک حد مطلوب برسیم و مشارکت حداکثری فراهم شود.

وی در مورد شاخص دوم که حضور همه سلایق سیاسی در انتخابات است نیز بیان داشت: ما باید به این سمت حرکت کنیم که زمینه حضور تمامی نامزدهایی که بتوانند سلایق مختلف کشور را در مجلس نمایندگی کنند و در چارچوب قانون اساسی حاضر به فعالیت باشند را تضمین کنیم. متأسفانه یکی از مشکلاتی که در انتخابات قبلی مجلس شکل گرفته بود؛ نگاهی بود که هیئت نظارت به تبعیت از شورای نگهبان اتخاذ کرد و عملیاتی شد و آن موضوع احراز صلاحیت ها بود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: این درحالی است که در قانون اصل بر برائت افراد است و وظیفه شورای نگهبان در این خصوص نیز احراز عدم صلاحیت کاندیداهاست است نه احراز صلاحیت آنها. بنابراین باید به سمت تفسیر درست از قانون برویم و این مشکلات را تا قبل از رسیدن به فضای رقابت های انتخاباتی به لحاظ قانونی و اجرایی حل و فصل کنیم. ما با توجه به موضوع برائت باید به سمت تقویت دیدگاه احراز عدم صلاحیت برویم؛ نه اینکه اگر دلیلی برای عدم صلاحیت نبود، شورای نگهبان با این استناد که صلاحیت نامزد برایش احراز نشده است مانع از حضور نامزدها در فضای رقابتی شود.

مدیر مسئول سابق روزنامه اعتماد ملی در ادامه به محور سوم سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و ابراز داشت: نکته سومی که ایشان روی آن تأکید داشتند این بود که «حتی فرزند من نیز از نظر من خبر ندارد.» نکته ای که از این فرمایش برداشت می شود این است که نباید برخی برای توجیه دخالت هایشان در امر انتخابات، با این استدلال که از نظر رهبری خبر دارند؛ مردم را فریب دهند. چراکه زمانی که ایشان اطلاع از نظرشان را از نزدیک ترین عضو خانواده شان دریغ می کنند، پس هیچ نهادی نیز ازنظر ایشان آگاه نیست.

وی نکته های چهارم و پنجم فرمایشات مقام معظم رهبری را نیز این گونه بیان داشت: نکته چهارم این است که ایشان از تمام ایرانی ها حتی کسانی که جمهوری اسلامی را قبول ندارند، دعوت کردند تا در انتخابات شرکت کنند و نکته پنجم نیز موضوع رعایت حق الناس در انتخابات است که مخاطب این سخن وزارت کشور، شورای نگهبان و هیئت های اجرایی است.

حق شناس در پاسخ به این سؤال که «اگر شما کاندیدا بودید و توسط شورای نگهبان رد صلاحیت می شدید، چه واکنشی از خود نشان می دادید» اذعان داشت: انتظار ما از شورای نگهبان این است که به عنوان متولیان امر، احترام امامزاده را حفظ کنند. ما امیدواریم که شورای نگهبان فرمایشات رهبری را دستور کار خود قرار دهند و به قانون احترام بگذارند.

وی در انتها تأکید کرد: من به عنوان یک شهروند و یک فعال سیاسی و کسی که معتقدم انتخابات می تواند شاخص مهمی در قدرت و قوام نظام جمهوری اسلامی و کشور باشد؛ امیدوارم که شورای نگهبان این بار بتواند به خوبی به وظایفش عمل کند.


شهادت مدافع ایرانی حریم اهل بیت

غرب ایران - خبر شهادت یکی دیگر از مدافعان ایرانی حریم اهل بیت(ع) در سوریه اعلام شد.

شهید سروان پاسدار «احمد حیاری» که فرماندهی گردان امام حسین(ع) بسیج شهرستان شوش بر عهده داشت، در نبرد با تروریست های تکفیری در ارتفاعات استان «لاذقیه» سوریه به فیض شهادت نائل آمد.

این شهید مدافع حرم روز دوشنبه ـ ۲ شهریورماه ـ بر اثر اصابت ترکش خمپاره مجروح شده بود و از آن روز تاکنون در حالت کما قرار داشت تا اینکه امروز ـ چهارشنبه ۴ شهریورماه ـ بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.

شنیده شده که شهید احمد حیاری همراه با «محمد حسن حسینی» خبرنگار صدا و سیما در سوریه، در ارتفاعات استان لاذقیه هدف اصابت ترکش های خمپاره قرار گرفته بود.

زمان مراسم تشییع و ختم این شهید والامقام متعاقبا اعلام می شود.


انتصاب تیموری به ریاست شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو

همدان پرس - در این حکم هدف از این انتصاب انجام وظایف محوله شامل برنامه ‌ریزی برای اجرای کامل دستورالعمل «ارتقای هماهنگی بین مدیران استانی»، برگزاری جلسات مستمر و منظم شورا، ایجاد هم‌ افزائی، هماهنگی و همکاری سازنده با مسئولین و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، تشکیل کارگروه برق و انرژی در آب و آبفا در استان همدان عنوان شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به عنوان رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان همدان معرفی شد.

حمید چیت‌ چیان وزیر نیرو طی حکمی و در راستای دستورالعمل «ارتقای هماهنگی بین مدیران استانی»، حاجی ‌رضا تیموری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان را به مدت یکسال به عنوان رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان همدان منصوب کرد.


نقش شهرداری در توسعه گردشگری چیست؟

فارس - همدان با جاذبه‌ های دیدنی فراوان پذیرای مسافران بسیاری است و البته این مسافران نیازهایی را مطرح می ‌کنند که شهرداری به عنوان متولی امور شهری می ‌تواند زیرساخت‌ ها و شرایط لازم را برای جذب حداکثری مسافر فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، در آخرین ماه از فصل تابستان هوای استان کوهستانی همدان خنک شده و همدان پذیرای مسافران بسیاری از نقاط مختلف کشور و به خصوص استان ‌های جنوبی کشور است.

استان همدان با جاذبه ‌های مختلف تاریخی، زیارتی و طبیعی همواره مورد توجه مسافران بوده و البته در همین راستا انتظار می ‌رود دستگاه‌ های مختلف و متولی زمینه آسایش، آرامش و امنیت مسافران را فراهم کنند.

البته تاکنون به لطف خدا و تلاش دستگاه‌ های مختلف در حوزه امنیت مسافران و گردشگران همواره راضی و نهایت قدردانی را دارند.

اماکن دیدنی و جاذبه‌ های استان همدان در این فرصت که روزهای پایانی تعطیلات تابستانی است بسیار شلوغ بوده و همین شلوغی در برخی از مواقع موجب می‌شود تا کیفیت ارائه خدمات پایین بیاید و مسافر با خاطری آزرده همدان را ترک کند.

شلوغی و حجم بالای مسافر در استان همدان در اماکنی مانند غار علیصدر، گنجنامه، تله‌کابین و آرامگاه بوعلی سینا و باباطاهر مشهود و مشخص است و مسئولان این اماکن باید در راستای آسایش مسافر نهایت تلاش خود را به کار گیرند و ساعات خوبی را برای گردشگران رقم بزنند.

در حال حاضر پیشانی و شاه‌بیت گردشگری استان غار علیصدر است و این غار شگفت‌انگیز در آخرین ماه از فصل تابستانی پذیرای گردشگران بسیاری است و در همین راستا شرکت سیاحتی علیصدر با احداث پارکینگ، رستوران و بازار خرید و سوئیت‌های اقامتی سعی در جلب رضایت گردشگران دارد.

بهمن هژیر منفرد یکی از مسافرانی که به همراه خانواده‌اش استان همدان را به عنوان مقصد مسافرت انتخاب کرده از شرایط همدان راضی است و این استان را بهشت عنوان می‌کند.

وی، غار علیصدر را بسیار شگفت‌انگیز توصیف کرده و می‌گوید: برای رفتن و بازدید از غار زیاد منتظر نشدیم و ارائه خدمات در این خصوص بسیار خوب بود.

این مسافر البته بلیط غار را کمی گران دانسته و اضافه می‌کند: برای خانواده‌های پرجمعیت هزینه بازدید از غار بسیار بالاست و کاش مسئولان گردشگری استان با تدبیر لازم تعرفه‌هایی برای مسافران و تعداد آنان لحاظ می‌کردند.

هژیر منفرد معتقد است برای بازدید از غار می‌شود چند نرخ وجود داشته باشد و این نرخ‌ها برای مسافران مختلف تغییر کند.

وی آرامش و امنیت در استان همدان را بسیار مطلوب عنوان کرده و می‌گوید: در مسیر بین شهرستان‌ها همه امکانات شامل پمپ بنزین و اقامتگاه‌ها وجود دارد و خدمات لازم را مسافران ارائه می‌کنند.

این مسافر البته از وضعیت آسفالت برخی از راه‌های مواصلاتی استان راضی نیست و گفت: برخی از راه‌ها واقعاً وضع خوبی ندارند و این در شأن استان پایتخت تاریخ و تمدن نیست.

زهرا سلطانی دیگر مسافر در استان همدان که به همراه خانواده به دیار الوند آمده‌اند همه امکانات و موارد استان را خوب ارزیابی می‌کند.

این مسافر با اشاره به نبود فضای لازم برای پارک خودرو در محوطه گنجنامه گفت: بسیاری از خودروهای پارک شده در این محل متعلق به همدانی‌ها است و جایی برای مسافران نمی‌ماند.

خانم سلطانی همچنین تله‌کابین گنجنامه را یکی از تجربه‌های خوب در طول سفر به همدان دانست و عنوان کرد: هزینه پارکینگ برای استفاده از مجموعه تله‌کابین کمی گران است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مسافران و شهروندان همدانی بسیاری با استفاده از تله‌کابین به میدان میشان می‌روند و همه روز را در آنجا می‌مانند و در زمان پایین آمدن حجم بسیاری از مسافران ساعت زیادی را منتظر می‌مانند.

این مسافر اضافه کرد: در زمان پایین آمدن صف طولانی تشکیل می‌شود و به طور معمول همه مسافران باید ایستاده منتظر بمانند و امکانات لازم مانند سالن انتظار در این مجموعه در نظر گرفته نشده است.

استان همدان هرچند آمار مسافر چند میلیونی نداشته و سهم قابل توجهی از گردشگری خارجی نیز ندارد، اما بالاخره به عنوان یک استان با جاذبه‌های فراوان همواره مورد توجه مسافران است و همین مهم می‌طلبد که مسئولان در این خصوص ابتکار عمل داشته باشند و از هر فرصتی برای جذب مسافر نهایت استفاده از داشته باشند.

اداره‌کل میراث فرهنگی درباره گردشگری استان تاکنون اقداماتی را انجام داده است، اما در این باره واقعیت امر این است که شهرداری می‌تواند متولی خوبی برای توسعه گردشگری همدان باشد.

در دنیا مردم به واسطه عوارض و مالیاتی که پرداخت می‌کنند انتظار دارند تا دستگاه مدیریت شهری همه امکانات رفاهی در بخش گردشگری و حمل و نقل را در شهر ایجاد کند.

در همدان اما این امر تا امروز فراموش شده و شهرداری همدان تنها در حوزه ساخت و ساز وارد کار شده است، البته معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شهرداری همدان نیز تنها به برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزش شهروندی و نصب بنر به خاطر مناسبت‌های مختلف بسنده کرده و گویا دوست ندارد رسانه‌ها و دیگر دستگاه‌ها و حتی مدیران ارشد استان برخی از وظایفش را یادآوری و گوشزد کنند.

همدان امروز نیازمند تلاش شهرداری است تا به عنوان یکی از مقاصد گردشگری در دنیا معرفی شود و این مهم در نهایت به توسعه همه‌جانبه شهر منجر خواهد شد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار