حدود 40 هکتار از باغات بخش مرکزی و حومه این شهر به کشت محصول انجیر اختصاص دارد.
به گزارش
تابناک یزد، کامیار رسولی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برداشت این محصول همه ساله از نیمه دوم تیرماه آغاز و به مدت حدود سه ماه ادامه دارد که بعضا مدت آن افزایش می یابد.
مدیر جهاد کشاورزی مهریز مهمترین مناطق تولید محصول انجیر مهریز را دهستان بهادران، خورمیزات، بغداد آباد و حومه شهر و ارقام برداشتی را شامل فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد.
رسولی تعداد بهره برداران محصول یاد شده را در سطح شهرستان مهریز حدود 600 خانوار ذکر کرد.
وی ، سرمازدگی، خشکسالی، بروز آفات، مخلوط بودن باغات انجیر با سایر درختان، نبود بازار مناسب فروش، نوسان قیمت، بالا بودن هزینه برداشت، بالا بودن قیمت نهادهای کشاورزی و عدم وجود صنایع تبدیلی را منطقه را از مهمترین مشکلات این بخش ذکر کرد.
این مسوول ، ارائه توصیه های فنی، تشکیل دوره های آموزشی، معرفی کشاورزان برای دریافت تسهیلات دولتی و توزیع برخی نهادهای کشاورزی را از مهمترین خدمات این مدیریت به کشاورزان شهرستان بیان کرد.
رسولی مجموع سطح زیرکشت اراضی کشاورزی شهرستان مهریز را 17 هزار و 500 هکتار ذکر کرد که از میزان 500 هکتار آن سطح باغات است.
صبح مهریز