این مؤسسه درحال حاضر دارای 140 شعبه در سطح کشور و دارای حداقل 7 میلیون نفر عضو است. بنا به گفته مدیر نمایندگی مؤسسه، منابع شعبه ملایر افزون بر چهار هزار و 550 میلیون ریال بوده و حدود 3500 نفر عضو و سرمایه‌گذار دارد که متأسفانه هم‌اکنون قادر به پرداخت وجوه سپرده‌گذاران ملایری نیست.
کد خبر: ۴۳۴۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰ 03 June 2017
پس از مؤسسه کاسپین و ثامن‌‎الحجج، اینک نوبت مؤسسه اعتباری آرمان رسیده است که با پس ندادن پول مردم، سپرده‌‌گذاران را نگران کند.

به گزارش ایسنا،طی هفته اخیر خبر ورشکستگی مؤسسه مالی و اعتباری آرمان همچون سایر شهرهای کشور در ملایر نیز سبب تجمع مالباختگان و سپرده‌گذاران این مؤسسه شده است به طوری که در ساعات مختلف روز با تجمع مقابل درب این مؤسسه، سپرده خود را که سرمایه زندگی‌شان بوده، از مسئولانش مطالبه می‌کنند اما پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکرده و در سرگردانی و بلاتکلیفی بسر می‌برند.

سپرده خود را که سرمایه زندگیشان بوده، از مسئولانش مطالبه می‎کنند اما پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکرده و در سرگردانی و بلاتکلیفی بسر می‌برند.

فشار و اتفاق رخ داده تا حدی است که سبب شد سپرده‌گذاران مؤسسه آرمان نامه سرگشاده‌ای خطاب به نمایندگان مردم ملایر در مجلس بنویسند.

در بخشی از این نامه آمده است «به استحضار می‌رساند که این مؤسسه از مورخ 2/3/1396 کلا از انجام هر نوع فعالیت(چه برداشت و چه پرداخت) ساقط شده و به گفته مسئولان مؤسسه، اعتباری وجود ندارد که با آن جوابگوی مردم باشند و می‌گویند این اعتبارات مالی از سوی بانک مرکزی بلوکه شده است و به سپرده‌گذاران ملایر وعده پرداخت پولشان را در مورخ سه‌شنبه 9/3/1396 را داده بودند اما متأسفانه محقق نشد.

شک و شبه‌های زیادی در این رابطه وجود دارد که ممکن است این بانک ورشکسته شده باشد و یا اختلاسی در کار باشد که سببب نگرانی و تشویش مردم شده است. از آنجایی‌که بسیاری از همشهریان شما، تمام دارایی زندگیشان را در این مؤسسه سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا بتواند مرحمی بر زخم‎‌های زندگیشان باشد بنابراین خواهشمند است به عنوان نمایندگان ملایر این مشکل اساسی پیش آمده را پیگیری کنید و مردم حوزه ستادی خود را از نتیجه آن مطلع فرمایند.»

سپرده‌گذاران مؤسسه مالی اعتباری توسعه(تعاونی وحدت) آرمان سابق

نگاهی به سابقه فعالیت مؤسسه اعتباری آرمان(تعاونی وحدت)

بر اساس مستندات مؤسسه مالی اعتباری آرمان، از سال 1376 با نام تعاونی اعتبار وحدت آغاز به فعالیت کرد و در سال 1392با 8 تعاونی دیگر ادغام می‌شود و به نام مؤسسه مالی و اعتباری فردوسی شروع به فعالیت می‌کند و در سال 1395 با مؤسسه اعتباری فرشتگان ادغام و به نام مؤسسه اعتباری آرمان ادامه فعالیت می‌دهد که در پایان سال 1395 تعاونی اعتباری وحدت از مؤسسه آرمان جدا و با مؤسسه اعتباری توسعه تفاهم‌نامه ادغام امضا می‎‌کند.

این مؤسسه درحال حاضر دارای 140 شعبه در سطح کشور و دارای حداقل 7 میلیون نفر عضو است. بنا به گفته مدیر نمایندگی مؤسسه، منابع شعبه ملایر افزون بر چهار هزار و 550 میلیون ریال بوده و حدود 3500 نفر عضو و سرمایه‌گذار دارد که متأسفانه هم‌اکنون قادر به پرداخت وجوه سپرده‌گذاران ملایری نیست.

نظارت بانک مرکزی؛ حلقه مفقوده مؤسسات مالی و اعتباری

یکی از سپرده‌گذاران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: ما به تابلوی این مؤسسه و مجوز بانک مرکزی اعتماد کردیم اما حالا کل دارایی زندگی‌ام را از دست داده‌ام. این سرمایه‌ام را با زحمت فراوان در طول 40 سال تلاش شبانه‌روزی جمع کردم برای دوران کهولت سنی و از کار افتادگی‌ام اما حالا با ورشکستگی این مؤسسه به نقطه صفر رسیده‌‎ام.

«الف- ج» با بیان اینکه دارای 5 فرزند دانشجو و محصل بوده و عائله‌مند است، گفت: پیام‌ها و اخبار زیادی در سطح جامعه و منابع رسمی و غیررسمی منتشر شده که نشان از این دارد که مؤسسه آرمان سپرده‌های مردم را بلوکه کرده است و سپرده‌گذارانی که برای دریافت سپرده‌ها به شعب این مؤسسه مراجعه کرده‌اند با پاسخ‌های عجیبی از سوی مسئولان مواجه شده‌اند.

این مالباخته ادامه داد:سوال‌های زیادی ذهن سپرده‌گذاران را درگیرخود کرده است که آیابانک مرکزی ومسئولان نظارتی بانک وشورای پول واعتبار ازبرخورد این مؤسسه با سپرده‌گذاران خود اطلاع دارند؟

وی تصریح کرد: اصلا چرا بانک مرکزی مجوز ایجاد و فعالیت چنین مؤسساتی را صادر می‌‌کند؟ وقتی این تعداد مؤسسه مالی و اعتباری هر ساله اعلام ورشکستگی می‌کنند چرا دولت نظارت نمی‌کند؟



این مالباخته یادآور شد: اگر گشتی در اینترنت بزنیم با آماجی از خبرها با تیترهای مشابه مواجه می‌شویم، حالا از رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و قوه قضائیه و سایر مسئولان نظام درخواست داریم به درددل مردم بیچاره برسند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار