رئیس مجتمع قضایی مهردشت:
تابناک: در همین راستا مدیر عامل یک شرکت فولادی در پی آلودگی محیط زیست به سه میلیون تومان جریمه نقدی و کاشت ۱۵۰۰ اصله درخت محکوم شد.
کد خبر: ۳۹۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۱ 12 March 2017
به گزارش تابناک اصفهان، مجتبی فرهمند، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه دیگر حبس به عنوان مجازات کیفری متخلفات محیط زیست در نظر گرفته نمی شود و سعی کردیم پیشگیری کیفری کنیم، اظهار داشت: در همین راستا مدیر عامل یک شرکت فولادی در پی آلودگی محیط زیست به سه میلیون تومان جریمه نقدی و کاشت ۱۵۰۰ اصله درخت محکوم شد.

وی بیان داشت:‌ اگر تخلفی در خصوص محیط زیست انجام می‌شود، در مجازات باید از محیط زیست حمایت شود و به جای حبس و جریمه مالی کاری کنیم که محیط زیست هم بهره‌مند شود.

رئیس مجتمع قضایی مهردشت بیان داشت: این کارخانه فولادی را تا یکماه زمان دادیم که رفع آلایندگی کند که هم اکنون نیز تمام کوره های این کارخانه مجهز به فیلترینگ شده است.

وی بیان داشت: در پی بخش‌نامه‌ای رئیس قوه قضائیه، باید قضات حبس زدایی کنند و در حد امکان از صدور احکامی که منتهی به زندان می‌شود خودداری کنند؛ قانون ظرفیتش را دارد و جایگزین‌ها وجود دارند تا قاضی بتواند از صدور حکم کیفری فاصله بگیرد.

رئیس مجتمع قضایی مهردشت گفت: منطقه مهردشت هم منابع طبیعی، هوای خوب و هم پارک ملی حیات‌وحش قمشلو را دارد که از لحاظ تعداد و تنوع گونه‌های جانوری منحصر به فرد است؛ این وظیفه همه ماست که از محیط زیست پیرامونمان حفاظت کنیم.

مدیرعاملی این کارخانه فولادی نیز در این نشست، با بیان اینکه در حال حاضر کارخانه هیچ گونه آلودگی ندارد، ادامه داد: میزان آلایندگی در این کارخانه کمتر از اتوبوس های شهری است اما اینکه چرا همیشه تولید کنندگان مورد اتهام واقع شدند، جای تامل دارد.

مجید نورشرق در این نشست بیان داشت: از سال ۹۳ و زمانی که بر خلاف قانون از کارخانه ما ارزش افزوده گرفته شده با توجه به بالا رفتن قیمت تمام شده کارخانه به سمت تعطیلی کشیده شد و در حال حاضر عملاً فعالیتی نداریم.

وی با بیان این که این شرکت چهار واحد دارد که یکی از آن‌ها در شهرک صنعتی علویجه است، اظهار داشت: مجموعاً سه هزار نفر در این واحدها اشتغال مستقیم و غیرمستقیم داشتند اما در چند ماه اخیر تمامی کارکنان با پرداخت تمامی حق و حقوق، اخراج شدند.

مدیرعاملی این کارخانه فولادی با اشاره به آلایندگی این شرکت یادآور شد: برای کاهش آلودگی ایجاد شده و توسط کوره‌های شرکت، فیلترهایی نصب کردیم که بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است، این جا باید مطرح کنم که ما هم از محیط زیست انتظاراتی داریم.

وی افزود: طبق قانونی که از سال ۸۳ تصویب شد قرار بود «نیم در هزار» سود کارخانه‌های به صندوق پسماند واریز شود و از آنجا برای اقدامات حمایتی از محیط زیست مصرف شود اما این قانون اجرا نمی‌شود، پول را می‌گیرند اما در خزانه واریز می‌کنند و همه اقداماتی حمایت هم توسط شرکت‌ها باید صورت بگیرد.

نورشرق با اشاره به چالش‌های پیش روی تولید در کشور، تصریح کرد: تولیدکننده امروز، همه انرژی‌اش را برای حل بحران‌ها می‌گذارد و توانی برای بهبود اقتصاد کشور ندارد؛ صراحت قانون وجود دارد که ارزش افزوده نگیرند اما در حال حاضر گرفته می‌شود، قول دادند سال آینده این موضوع در مجلس پیگیری شود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار