صدور انواع ضمانت نامه برای حمایت از صنایع الکترونیک در سال 94
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک با اشاره به اینکه در سال جدید با تنوع در صدور ضمانتنامه ها امکان استفاده از منابع صندوق چندین برابر می شود، از تصویب آیین نامه ورود به حوزه سرمایه گذاری ریسک پذیر در سال جدید خبر داد.
کد خبر: ۲۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸ 15 April 2015
به گزارش تابناک یزد، صدور انواع ضمانت نامه برای حمایت از صنایع الکترونیک در سال 94/ آیین نامه سرمایه گذاری ریسک پذیر تصویب می شود
 «علی وحدت» درباره رویکردهای جدید صندوق در سال جدید گفت: علاوه بر فعالیت های جاری و تلاش برای افزایش منابع صندوق و نیز بهره وری بیشتر تسهلات اعطایی و حمایت از طرحهایی که ارزش افزوده بیشتری دارند و نیاز کشور را در حوزه های مختلف برآورده می سازند، ارتقاء سهم فعالیت های تحقیقاتی کاربردی و توسعه بازار در  سال جدید مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی توضیح داد: صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در سالهای گذشته حمایت زیادی ازفعالیت های تولیدی داشت اما در سال جاری قصد دارد در حوزه حمایت از تحقیق و توسعه، توسعه بازار و به ویژه توسعه بازارهای خارجی صنایع پیشرفته و الکترونیک فعال‌تر عمل کند.
وحدت ادامه داد : با گسترش بازارهای داخلی و خارجی صنایع الکترونیک ، شرکتها قادر به تولید پایدارتری خواهند بود، بنابراین لازم است زمینه های جدیدی برای حمایت از صنایع الکترونیک در سال جاری فعال شود.
مدیرعامل صندوق افزود:همچنین در سال جاری توجه ویژه ای به توسعه تحقیقات کاربردی با ارائه تسهیلات به صنایعی که پروژه هایی را به مراکز تحقیقاتی سفارش می دهند و یا مراکز تحقیقاتی مجری این طرح ها هستند، خواهد شد.
به گفته وی محور مهم دیگر مورد توجه بحث حوزه خدمات صنعتی خواهد بود که از آن جمله می توان به تقویت آزمایشگاه‌ها و تجهیز مراکز کنترل کیفیت و مرجع، تولید نرم‌افزارهای صنعتی خاص و نظایر آن اشاره کرد.
ایجاد تنوع در صدورضمانت نامه برای افزایش تامین مالی
وحدت خاطرنشان کرد: صندوق تا کنون در دو حوزه اعطای تسهیلات و صدور ضمانتنامه برای صنایع الکترونیک فعال بوده است، اما امسال درصدد هستیم حمایت از طریق تضمین و صدور ضمانتنامه را افزایش دهیم.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک مثال زد: اگر شرکتی برای اجرای پروژه خود نیاز مالی داشته باشد می توان با تسهیلات مالی از آن حمایت کرد، اما با توجه به تقاضای زیاد و محدودیت منابع راهکار دیگر این است که اقدام به صدور ضمانت نامه برای آن شرکتها کرد تا منابع مورد نیاز خود را از کانال های دیگر مانند منابع کارفرمای طرح تامین و ریسک کارفرما را صندوق ضمانت کند.
وی تاکید کرد: با صدورانواع ضمانت نامه اعم از ضمانتنامه برای پیش پرداخت طرح ها و یا حسن انجام کار می توان چندین برابر اعطای تسهیلات تامین نقدینگی و از بنگاه های تولیدی حمایت کرد، بنابراین صدور انواع و اقسام ضمانتنامه حمایت از صنایع الکترونیک، نوین و پیشرفته امسال در دستور کار قرار دارد.
تصویب آیین نامه حمایت از سرمایه گذاری ریسک پذیردر حوزه صنایع  الکترونیک
 وحدت  حمایت از سرمایه گذاری ریسک پذیر را از ماموریت های صندوق ذکر کرد که تا کنون به دلایل مختلف به آن پرداخته نشده است  ودر این رابطه تصریح کرد: امسال آیین نامه حمایت از سرمایه گذاری ریسک پذیر به تصویب می رسد و بنا داریم از سرمایه گذاری های پرریسک حمایت کنیم.
فعال سازی ارائه خدمات کارشناسی در 3 حوزه
مدیرعامل صندوق همچنین خبر داد: ارائه خدمات کارشناسی به شرکت ها زمینه دیگری است که امسال دنبال می شود. در این رابطه صندوق می تواند سرمایه گذاران را به سمت سرمایه گذاری دارای توجیه و بازده مناسب هدایت کرده و یا با تضمین شرکت ها آنان را در خرید فناوری های پیشرفته یاری کند.
وی گفت: هم اکنون نهادی که شرکت های مورد حمایت صندوق را برای تضمین و مشارکت خارجی مورد حمایت قرار دهد وجود ندارد و صندوق با توجه به چشم اندازهای بهبود فضای سیاسی و بین المللی آمادگی دارد امکان سرمایه گذاری مشترک خارجی را افزایش دهد.
وحدت اضافه کرد: گام سوم در خدمات کارشناسی ارائه توصیه ها و مشاوره های مدیریتی و اقتصادی به صنایع الکترونیک است. ما می توانیم در زمینه فعالیت های اقتصادی جدید، ارائه طرح های دارای توجیه اقتصادی و بحث همکاری با شرکای خارجی یا شرکای توانمند داخلی الگویی را تعریف کنیم و با توجه به تنوع فعالیت های تحت حمایت زنجیره ای را ایجاد و امکان استفاده صنایع از ظرفیت های یکدیگر را به وجود آوریم.
وی گفت: حسن این کار در این است که لزوما نیازی به منابع نقدی ندارد.
افزایش همکاری با نهادهای صنفی و تخصصی
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک توسعه همکاری های صندوق حمایت از صنایع الکترونیک با نهادهای صنفی و تخصصی و استفاده از نظرات ایشان را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و افزود: نهادهای پژوهشی ،مراکز رشد و پارک های علم و فناوری از جمله نهادهایی هستند که زمینه  همکاری با آنان را توسعه خواهیم داد.
وی با اشاره به افزایش سرمایه 25 میلیون دلاری صندوق در بودجه 94 و توجهی که در لایحه موسوم به خروج از رکود به فعالیت های صندوق شده است، افزود: جذب سرمایه مصوب در بودجه و فعال سازی تمهیدات مصوبه مجلس برای خروج از رکود دیگر محورهایی است که به جد پیگیری خواهد شد.
بر اساس این گزارش صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و با توجه به مختصات طرح ها با نرخ 6 تا 18 درصد تا سه میلیارد تومان به طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی تسهیلات می‌پردازد.
صنایع مشمول حمایت، شامل 7 گروه «صنایع ارتباطی»، «صنایع اتوماسیون»، «صنایع رایانه‌ای»، «صنایع الکترونیک نوری»، «صنایع قطعات الکترونیک»، «صنایع الکترونیک مصرفی» و «صنایع الکترونیک کاربردی» است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار