تابناک بوشهر: حسین بهمنیاری افزود: ماهی تیلا پیا در کشورهای آسیای جنوب شرقی چین، هند، تایلند و فیلیپین تولید می شود و مصرف آن در دنیا بسیار زیاد است.
وی اظهارکرد: هم اکنون بیش از 4.5 میلیون تن ماهی تیلاپیا در دنیا تولید و مصرف می شود که میزان تولید آن یک میلیون تن بیش از میگو است.
مدیرکل شیلات استان بوشهرتصریح کرد: پرورش ماهی تیلا پیا هنوز در ایران عمومیت پیدا نکرده است و به صورت خیلی محدود در استان های مرکزی پرورش داده می شود.
بهمنیاری افزود: رشد ماهی تیلا پیا خیلی سریع و در آب شیرین تا شور دریا انجام می شود و از لحاظ اقتصادی بیشترین صرفه اقتصادی را دارد.
وی یادآورشد: این نوع ماهی در کشورهای پرجمعیت به صورت فیله مصرف دارد .
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر نیز گفت: همه محموله های وارداتی در آزمایشگاههای معتبر دامپزشکی آزمایش و بعد اجازه ترخیص داده می شود.
مرتضی بحرانی افزود: برهمین اساس محموله های وارداتی از جمله ماهی تیلا پیا پس از طی مراحل قانونی و آزمایش لازم وارد فروشگاهها می شود و مردم به سلامت این محصولات اطمینان دارند.
در روزهای اخیر در شبکه های مجازی اجتماعی مطالبی درباره مضرات ماهی تیلاپیا وارداتی شایع شده است.