محققان بریتانیایی از آزمایش بر روی یک فناوری خبر داده‌اند که سطح قند خون را می‌خواند و از الگوریتمی برای تعیین میزان انسولین مورد نیاز استفاده می‌کند.
کد خبر: ۱۰۳۶۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۹ 01 April 2022
محققان بریتانیایی از آزمایش بر روی یک فناوری خبر داده‌اند که سطح قند خون را می‌خواند و از الگوریتمی برای تعیین میزان انسولین مورد نیاز استفاده می‌کند.

به گزارش تابناک همدان و به نقل از اسکای، صد‌ها بزرگسال و کودک مبتلا به دیابت نوع ۱ در حال آزمایش "لوزالمعده مصنوعی" برای نظارت بر سطح انسولین خود هستند.

این دستگاه که یک سیستم حلقه بسته ترکیبی است، سطح قند خون را می‌خواند و از الگوریتمی برای تعیین میزان انسولینی که باید تجویز شود، استفاده می‌کند.

این آزمایش در بیش از ۳۰ مرکز دیابت سرویس ملی سلامت سراسر انگلستان در حال انجام است و تا کنون ۸۷۵ نفر برای آزمایش آن ثبت نام کرده‌اند.

این اولین مطالعه در نوع خود در جهان است و این دستگاه به زودی برای استفاده از طریق سرویس ملی سلامت در دسترس خواهد بود.

پروفسور "پارتا کار"، مشاور تخصصی دیابت سرویس ملی سلامت، گفت: با کمک این دستگاه افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ می‌توانند بدون نگرانی در مورد سطح گلوکز یا دارو به زندگی خود ادامه دهند.

دانشمندان می‌گویند این دستگاه می‌تواند آزمایش گرفتن خون از انگشت را حذف کند و از حملات هیپوگلیسمی و هیپرگلیسمی جلوگیری کند که این امر می‌تواند به ویژه برای کودکان مفید باشد؛ چراکه تخمین زده می‌شود که تنها یک سوم از جوانان مبتلا به دیابت نوع ۱ کنترل خوبی بر سطح گلوکز خون خود دارند.

لوزالمعده مصنوعی، روزنه امید مبتلایان به دیابت

"شارلوت ابوت پیرس" ۶ ساله، کمی بیش از یک سال پیش به دیابت نوع ۱ مبتلا شد و در بخشی از این آزمایش حضور دارد. مادر "شارلوت" گفت: قبل از استفاده از سیستم حلقه بسته ترکیبی، من و همسرم هر شب هر دو ساعت یک‌بار بیدار می‌شدیم و قند خون "شارلوت" را چک می‌کردیم و اغلب اوقات انسولین استفاده می‌کردیم.

لوزالمعده مصنوعی، روزنه امید مبتلایان به دیابت

"کریس اسکیو"، مدیر اجرایی Diabetes UK، گفت: این فناوری پتانسیل تغییر زندگی افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ را دارد و می‌تواند کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود بخشد.

مدیریت کالری دریافتی می‌تواند به بهبود دیابت نوع ۲ منجر شود

در همین حال، تحقیقات جدید نشان داده است که حتی افراد لاغر نیز می‌توانند با مدیریت کالری دریافتی خود، از دیابت نوع ۲ بهبود پیدا کنند.

چاقی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد، اما ۱۰ درصد از مبتلایان BMI پایین دارند که به آستانه چاقی نمی‌رسد.

آزمایشی که توسط پروفسور "روی تیلور" از دانشگاه نیوکاسل انجام شد، نشان داد که ۷۰ درصد از شرکت کنندگان با BMI پایین به لطف کاهش وزن و پیروی از یک رژیم غذایی، دیابت نوع ۲ آن‌ها بهتر شده است.

انتهای پیام
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار