نوای ساز گیلانی در پایتخت معنوی ایران اسلامی

ماموریت ویژه معاون رسانه ملی در مشهد چه بود ؟!

قطار تغییر و تحولات در رسانه ملی این روزها به صدا و سیمای خراسان رضوی رسیده است درحالیکه شایعه انتصاب مدیرکل سابق گیلان مطرح است و حضور این روزهای معاون سرافراز در مشهد نیز بی‌ارتباط با این انتصاب سئوال برانگیز به نظر نمی‌رسد.
کد خبر: ۸۴۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲ 29 August 2015
به گزارش تابناک خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی‌مقدم که سابقه قائم مقامی مهندس ضرغامی را نیز در کارنامه دارد و با ادغام دوباره معاونت امور مجلس و استان‌ها در صدا و سیما، به این معاونت بازگشت، آخرین روزهای دهه کرامت امسال را در خراسان رضوی و در مشهد مقدس سپری کرد درحالیکه علاوه بر فیض زیارت ثامن الحجج(ع) برنامه های دیگری نیز داشت.

در این رابطه شنیده می‌شود مدیرکل اسبق صدا و سیمای خراسان رضوی دیدار با امام جمعه مشهد و مذاکره با مسئولان استان و تعدادی از نمایندگان مجلس را در دستور کار خود داشته و برخی از آنها را در اختتامیه جشنواره امام رضا(ع) دیده است که گویا موضوع محوری همه این دیدارها همانا زمینه‌سازی در راستای معرفی و باصطلاح جا انداختن و پذیرش و تعامل شایسته با مدیر کل جدید بوده است.

این تلاش‌های معاون امور مجلس و استان‌های صدا و سیما برای حضور مدیر کل جدید استان درحالیست که وی از منسوبان نزدیک به موسوی مقدم بوده و با وجود ویژگی‌های حسنه، فردی غیربومی و نه چندان رسانه‌ای برای احراز جایگاه مدیر کلی صدا و سیما در خراسان رضوی محسوب می‌شود که گرچه در آستانه بازنشستگی قرار دارد اما حدود دو هفته پیش بسیاری از رسانه ها به نقل از سایت لنگرخبر، از انتصاب قطعی وی در خراسان رضوی خبر دادند.

بنابراین گزارش، محسن نصرپور که از اردیبهشت ۸۷ مدیرکلی صدا و سیمای مرکز گیلان را برعهده داشته در روزهای اخیر درحالی به عنوان مدیرکل جدید صداوسیمای خراسان رضوی مطرح می‌شود که این استان بزرگترین شبکه استانی کشور است و مدیریت در تراز پایتخت معنوی ایران اسلامی و مشهد مقدس به عنوان یک جهانشهر و نخستین کلانشهر مذهبی جهان نیازمند برخورداری از شناخت کامل از منطقه و آشنایی با انواع جریانات و اقتضائات فرهنگی خاص است تا با داشتن دیدگاهی محتوایی و معرفت‌شناختی و نه صرفا اداری و مالی به تدبیر و رشد کیفی و کمی برنامه ها همت گمارد وگرنه معلوم نیست که ترنم گیلنوا یا موسیقی‌های محلی گیلانی در خطه خورشید چه بازتابی بیابد!

این گزارش حاکیست کارنامه موفق حجت الاسلام موسوی مقدم در دوران تصدیگری مدیر کلی صدا و سیمای خراسان رضوی به عنوان یک مدیر آشنا با فضای استان و مشهد که پشتوانه حوزوی و حمایت خانواده های شهدا و ایثارگران و حمایت مدیران و مراجع را تا حدودی داشت، و نیز حضور مدیران دارای وجهه مذهبی پس از وی، می‌طلبد که بنا بر شناخت کامل از ویژگی های منطقه و با توجه به حساسیت‌ها و دیدگاه‌های خاص صاحب نظران و مراجع و مسائل این استان و انتظارات و منویات ارزشمند مقام عظمای ولایت، انتخاب اصلح و تدبیر شایسته در انتصاب صورت پذیرد که شبکه مرکز رضوی نه باران که باید نورباران باشد و زیبایی و معنویت بتراود تا در آیینه رسانه ملی سرافراز شاهد درخشش شبکه ای با مضامین آرام‌بخش و اسوه‌ در سطح ملی و بلکه بین‌المللی باشیم.

ماموریت ویژه معاون رسانه ملی در مشهد چه بود ؟!

آخرین اخبار