علی بهرامی در انتخابات مجلس ثبت نام کرد

علی بهرامی از حوزه انتخابیه کرمان و راور برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس ثبت نام کرد.
کد خبر: ۸۰۳۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶ 06 December 2019

علی بهرامی در انتخابات مجلس ثبت نام کرد

به گزارش «تابناک کرمان»؛ علی بهرامی نایب رئیس اسبق شورای شهر کرمان اعلام کرد: کرمان از مسیر توسعه عقب مانده است برای همین بهشت معادن ایران سومین استان فقیر کشور می‌شود، این حاصل مدیریت فرسوده و ناکارآمد در کرمان است.

علی بهرامی در انتخابات مجلس ثبت نام کرد

بهرامی همچنین افزود: یزد در همین کشور قرار دارد و زیر نظر همین دولت است ولی مدیرانش راه توسعه را به درستی پیدا کردند و شهر را ثبت جهانی کردند در حالی که شهر کرمان با این همه قدمت و داشته‌ها حتی یک بنا را به ثبت جهانی نرسانده است.

تصریح کرد: اگر تا بحال فرش راور با این شهرت جهانی و ویژگی‌های منحصر به فرد ثبت جهانی نشده یعنی مسئولان کرمان مفاهیم اولیه توسعه را درک نکرده ودلسوز نبوده‌اند.

تأکید کرد: گزینه‌های نیابتی وامدار و تحت امر مدیران سیاسی گذشته به مراتب مضر‌تر از مدیریت فعلی هستند.

علی بهرامی در انتخابات مجلس ثبت نام کرد
انتهای پیام/*

آخرین اخبار