رئیس کل دادگستری کرمان مطرح کرد:

دشمن به دنبال از بین بردن امنیت روانی جامعه است/ رشد ۲۸ درصدی ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کرمان

گروه استان‌ها - رئیس کل دادگستری کرمان حفظ اتحاد و انسجام ملی را بسیار مهم خواند و گفت: دشمن به دنبال از بین بردن امنیت روانی جامعه است و دستگاه قضایی باید با شناسایی افرادی که آگاهانه یا ناآگاهانه آب به آسیاب دشمن می‌ریزند، از کنار این موضوع عبور نکند.
کد خبر: ۱۲۰۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰ 04 October 2025

تأکید رئیس کل دادگستری کرمان بر انجام کار جهادی و حفظ انسجام ملی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان  «ابراهیم حمیدی» رئیس کل دادگستری کرمان پیش از ظهر امروز در همایش روسای دادگستری و دادستان‌های استان کرمان با اشاره به ابلاغ اولویت‌های دستگاه قضایی به استان و شهرستان‌ها، اظهار کرد: همکاران ما همت خوبی در این راستا دارند و امیدواریم امسال بهتر از سال قبل در اجرای برنامه‌ها توفیق داشته باشیم.

وی با اشاره به تشویق پنج قاضی برتر استان در روزهای اخیر، این موفقیت را نشان‌دهنده تلاش همکاران در سراسر استان دانست و با تأکید بر درک شرایط خاص کشور و شرح وظایف متناسب با آن، گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا با جنگ تحمیلی و تحریم‌های متعدد مواجه بوده، اما بحمدالله از همه این آزمایشات سربلند بیرون آمده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بر لزوم مدیریت منابع و صرفه‌جویی در هزینه‌ها تأکید کرد و افزود: با وجود کمبود نیروی انسانی، باید با برنامه‌ریزی ویژه و افزایش بهره‌وری، نهایت استفاده از امکانات موجود را ببریم.

حمیدی با اشاره به اولویت رسیدگی به پرونده‌های مربوط به امنیت جامعه، اضافه کرد: نارضایتی‌های اجتماعی به آرامش جامعه لطمه می‌زند و باید مراقب باشیم تا واحدهای تولیدی تعطیل نشوند.

وی در پایان با اعلام رشد ۲۸ درصدی ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی استان در نیمه اول سال جاری، گفت: نرخ رسیدگی به پرونده‌ها ۹۸ درصد و متوسط زمان رسیدگی ۹۴ روز است.

انتهای پیام/

برچسب ها: انسجام ملی
آخرین اخبار