در جلسه امروز استانداری خراسان رضوی بررسی می‌شود؛

آمادگی سه سرمایه‌گذار برای خرید میزان/ مصوباتی برای تحت نظارت بورس بودن پدیده

سه سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کردند که میزان را با کل سپرده، کارکنان و تمام شعبه‌های این موسسه خریداری کنند که امروز در این باره تصمیم گیری می شود.
کد خبر: ۶۸۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵ 30 July 2015
به گزارش تابناک خراسان رضوی عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی از اعلام آمادگی سه سرمایه‌گذار برای قبول تمام تعهدات میزان به سرمایه‌گذاران و نیز کارکنان این موسسه خبر داد و گفت: این جلسه قرار است پنج شنبه ( امروز ) در استانداری خراسان‌رضوی برگزار شود.
موسی‌الرضا ثروتی اظهار کرد: کمیسیون بازار غیر متشکل پولی که کارگروهی زیر نظر بانک مرکزی است برای موسسه مالی و اعتباری میزان جلساتی را برگزار کرد و در نهایت هم هیئت تسویه برای تعیین‌تکلیف سپرده‌گذاران میزان و تسویه با آنان تشکیل شد.

ناراضی بودن مردم از روند دریافت سپرده‌ها
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: اما آنچه در این ارتباط باید به آن اشاره داشت این است که با وجود فعالیت هیئت تسویه مردم از روند دریافت سپرده‌ها ناراضی و معترض هستند.
وی با اشاره دوباره به سه پیشنهاد شورای عالی امنیت ملی (بانک دولتی تمام تعهدات میزان را قبول کند، بانک خصوصی یا صندوق قرض‌الحسنه مسئولیت کار را قبول کند و پیشنهاد سوم نیز تسویه با سپرده‌گذاران)، ادامه داد: از آنجایی که مسئولان میزان دنبال دو پیشنهاد اول نرفتند کار به هیئت تسویه رسید.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی افزود: اما اخیرا سه سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کردند که میزان را با کل سپرده، کارکنان و تمام شعبه‌های این موسسه خریداری کنند و در این رابطه پنج‌شنبه( امروز) جلسه‌ای در استانداری خراسان‌رضوی برای بررسی پیشنهاد این سه سرمایه‌گذار برگزار خواهد شد.
به گفته وی اگر این پیشنهاد مورد قبول واقع شود به وزارت کشور ارسال می‌گردد و پس از آنان نیز پیشنهاد به بانک مرکزی فرستاده می‌شود که با قبول بانک مرکزی این سه سرمایه‌گذار تعهدات میزان را اجرایی خواهند کرد.

دیدار نمایندگان استان‌های خراسان با وزیر کشور برای پدیده
اما دوشنبه شب نمایندگان استان‌های خراسان با وزیر کشور و دادستان کل کشور دیدار داشتند که ثروتی در بیان جزئیات این جلسه گفت: در پی نامه جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیس مجلس برای بررسی موضوع پدیده، در نهایت دوشنبه شب نمایندگان استان‌های خراسان با وزیر کشور و دادستان کل کشور دیدار داشتند.این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: پس از ورود مسئولان به موضوع پدیده؛ مسئولان به شورای امنیت کشور ماموریت دادند این موضوع را بررسی کنند. این شورا نیز به استانداری خراسان‌رضوی ماموریت داد تا با تشکیل کارگروهی این موضوع را بررسی کند.
ثروتی خاطرنشان کرد: در جلسه دوشنبه شب گذشته نمایندگان خراسان با وزیر کشور و دادستان پیشنهادات استانداری خراسان‌رضوی مورد بررسی قرار گرفت و جمع‌بندی نهایی این جلسه به شورای عالی امنیت ملی ارسال شد که اگر این شورا مصوب کند این مصوبات برای پدیده اجرایی می‌شود.

محتوای پیشنهادها محرمانه است
وی در بیان جزئیات پیشنهادهای استانداری خراسان‌رضوی، گفت: محتوای این پیشنهادات محرمانه است و تا قبل از مصوب شدن در شورای عالی امنیت امکان ارائه جزئیات وجود ندارد اما نکته‌ای که می‌توان به آن اشاره کرد این است که تصویب این موارد به نفع مردم خواهد بود.
به گفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی؛ با تصویب این مصوبات پدیده تحت نظارت بورس ادامه فعالیت می‌دهد و تخلفات مطرح نیز به صورت قانونی مورد بررسی قرار می‌گیرد.
اما روز گذشته جدا از انتشار خبر دیدار نمایندگان خراسان با وزیر کشور و دادستان کل، خبری به نقل از رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مبنی بر انتشار اطلاعیه‌ استانداری خراسان‌رضوی برای موضوع پدیده در آینده نزدیک، رسانه‌ای شد.
در متن خبر عبدالرضا عزیزی آمده بود: «نمایندگان مردم استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان‌رضوی در نشست مشترک با وزیر کشور و معاونین این وزارتخانه موضوع پدیده را بررسی کردند و مقرر شد، استانداری خراسان‌رضوی اطلاعیه‌ای را در مورد این شرکت‌ها و موسسات منتشر کند.»
با این حال پورمهدی، مدیرکل روابط عمومی و تشریفات استانداری خراسان‌رضوی در گفتگو با برای صحت این خبر، گفت: این جلسه برگزار شده است اما مصوبه‌ای با این مضمون که استانداری باید این اطلاعیه را صادر کند وجود نداشت.
الهام مهدیزاده/ شهرآرا
آخرین اخبار