امام جمعه موقت سمنان:

مردم به توصیه های رهبری برای حضور در انتخابات لبیک گفتند

به گزارش تابناک سمنان،امام جمعه موقت سمنان با تجلیل از حضور بیش از 73درصدی مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی گفت: همه باید به دولت کمک کنند تا وعده های داده شده در دوران تبلیغات انتخاباتی محقق شود و با حرکت ملی و عمومی بتوانیم وضعیت اقتصادی و رفاهی مردم را بهبود ببخشیم.
کد خبر: ۴۳۰۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۲ 26 May 2017
به گزارش تابناک سمنان، حجت الاسلام و المسلمین ، محمدباقر عبدوس در نمازجمعه این هفته سمنان افزود : بنا به فرموده رهبری دوران رقابت ها پایان یافته و باید با کمک یکدیگر در ساختن ایرانی آبادتر و برای رشد و توسعه کشورمان در همه بخش ها تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد : مردم ایران اسلامی به توصیه ها و فرمان رهبری انقلاب برای حضور در انتخابات لبیک گفتند و باعث شد تا چشم دشمنان انقلاب و نظام اسلامی برای این حضور حداکثری خیره بماند.

وی با اشاره به اقرار و اعتراف دشمنان مبنی بر این که نفوذ کلام و نقش رهبری تا آن جایی بود که دشمنان و مخالفان هم در انتخابات گذشته شرکت کردند و رای خود را به صندوق انداختند، اظهارداشت: همانگونه که رهبر انقلاب در پیام بعد از انتخابات فرمایش کردند این انتخابات پیروزی ملت ایران بود.

امام جمعه موقت سمنان یادآور شد : بنا بر توصیه رهبری در پیام بعد از انتخابات، دولت هم باید به فکر ایجاد کار، اشتغال و تولید بیشتر برای جوانان و مردم ایران باشد تا شاهد امید و نشاط بیشتر باشیم.

عبدوس با گرامیداشت سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر و نقش بسیجیان، ارتش و رزمندگان در این عملیات، گفت: رزمندگان توانستند با حداقل امکانات در برابر همه کشورهای دنیا که با همه امکانات و ظرفیت به میدان آمده بودند ایستادگی و پیروز شوند.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای از بین بردن فرهنگ جهاد و شهادت در بین مردم و کتاب های درسی مدارس و دانشگاه ها، افزود: دشمنان ایران اسلامی از 25 سال قبل تلاش دارند تا دو بال سبز و سرخ مردم که ولایت فقیه و فرهنگ جهاد و شهادت است را مورد هدف قرار دهند و آن را از مردم بگیرند که موفق نشدند.

عبدوس با اشاره به راه اندازی موج ایران هراسی در منطقه از سوی دشمنان، گفت: دشمنان ایران به ویژه عربستان و آمریکا بدانند تهدیدات تو خالی آنان کوچکترین تاثیری بر ملت ایران ندارد و روز به روز باعث افزایش قدرت ایران خواهد شد.

امام جمعه موقت سمنان در پایان فرا رسیدن پنجم خرداد روز نسیم مهر و حمایت از خانواده زندانیان اشاره و اضافه کرد: مردم و خیرین باید در جشن های گلریزان که در ماه مبارک رمضان در نقاط مختلف استان برگزار می شود حضور بیشتری داشته و با کمک های خود، سهمی در آزاد کردن زندانیان جرائم غیر عمد ایفاء کنند تا به آغوش گرم خانواده خود برگردند.
آخرین اخبار