
به گزارش تابناک از استان سمنان، کل اعتبار هزینه شده برای ساخت و راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب شهرک صنعتی شاهرود، در ۳۵۰ میلیارد ریال شامل ۱۵۰ میلیارد ریال از مصوبات سفر ریاست جمهوری و الباقی از محل اعتبارات داخلی شرکت است. این پروژه با ظرفیت ۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز، تصفیه فاضلاب صنعتی را میسر میکند.
عملیات اجرایی پروژه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شاهرود خرداد ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و در سال ۱۴۰۴ به اتمام رسید.
«محمدرضا باقری» مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان، امروز روز چهارشنبه در حاشیه این مراسم در محل شهرک صنعتی شاهرود، ضمن بیان این خبر اظهار کرد: ظرفیت تصفیه خانه شهرک صنعتی شاهرود با بهرهبرداری مدول دوم به هزار مترمکعب در شبانه روز رسید.
شهرک صنعتی شاهرود از قدیمیترین شهرکهای صنعتی استان سمنان که حدود ۳۸ سال پیش، فاز اول آن اجرا و دارای ۵۲۳ هکتار مساحت است.
انتهای پیام/