وزیر کشور: استان‌های معین به زائران رضوی دهه پایانی صفر کمک می‌کنند/ پیش بینی اسکان ۹۰۰ هزارنفر شب در مشهد + فیلم

گروه استان ها- وزیر کشور از هماهنگی‌های ملی و کمک استان‌های معین برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد خبر داد و گفت: از ظرفیت این استان‌ها به ویژه در حوزه حمل‌ونقل برای خدمت به زائران کمک گرفته می شود.
کد خبر: ۱۲۰۵۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱ 19 August 2025

به گزارش تابناک از استان خراسان رضوی، اسکندر مؤمنی در حاشیه جلسه شورای امنیت کشور و ستاد خدمات سفر استان خراسان رضوی در استانداری خراسان رضوی به خبرنگاران اظهار: امیدوارم امسال نیز دهه پایانی صفر و ایام زیارتی امام رضا (ع) با امنیت، آرامش و خدمات عمومی روان برگزار شود.

وزیر کشور با اشاره به گزارش‌های آمادگی دستگاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر به زائران اظهار کرد: گزارش های ارایه شده از سوی دستگاه ها حاکی از آمادگی تمام آنها دارد و همچنین مصوب شد همه دستگاه‌های متعهد، وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

 

مومنی تأکید کرد: برگزاری مراسم پایانی صفر یک موضوع ملی است و سراسر ایران برای زیارت به مشهد می‌آیند و از این رو طبیعی است که وظیفه ما فراهم‌کردن تسهیلات لازم برای خدمت به زائران باشد.

او در خصوص تمهیدات پیش بینی شده در حوزه حمل‌ونقل نیز بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در روزهای اوج با کمبود حمل‌ونقل عمومی مواجه شویم و قرار است استان‌های معین از مناطق دیگر کشور در این خصوص کمک‌رسانی کنند.

مومنی همچنین در این نشست با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز مراسم اربعین امسال تأکید کرد: این مراسم با توکل الهی و همکاری تمام بخش‌ها با امنیت کامل برگزار شد و با وجود تلاش رسانه‌های معاند برای کمرنگ‌نمایی و مشکلات گرمای هوا، شاهد افزایش زائران نسبت به سال‌های گذشته بودیم که منجر به برانگیخته شدن خشم رسانه های معاند شد.

هم‌چنین استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از آمادگی تمام مراکز خدماتی مشهد برای پذیرایی از زائران خبر داد و تأکید کرد: با استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های سال‌های گذشته، برنامه‌ریزی دقیقی برای ارتقای کیفیت خدمات انجام شده است.

غلامحسین مظفری به خبرنگاران گفت: مشهد آمادگی کامل برای میزبانی از قریب به ۷ میلیون زائر در دهه پایانی سفر را دارد و با استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های سال‌های گذشته، برنامه‌ریزی دقیقی برای ارتقای کیفیت خدمات انجام شده است.  

 استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌ها نشان می‌دهد که زائران عمدتاً در ایام پایانی صفر و به ویژه روزهای بیست و هفتم و بیست و هشتم به مشهد خواهند رسید.  

مظفری با اشاره به حضور زائران پیاده در مسیرهای منتهی به مشهد ادامه داد: این عزیزان طبق برنامه‌ریزی‌ها جمعه به مشهد می‌رسند.  

او اظهار کرد: تمام مراکز خدماتی در دهه پایانی صفر آمادگی لازم را دارند و اقدامات مؤثری در حوزه‌های مختلف انجام شده است.

مظفری تاکید کرد: تحلیل ها نشان می‌دهد که امسال شاهد افزایش زائران در مشهد خواهیم بود و پیش‌بینی می‌شود حدود ۹۰۰ هزار نفر شب در این کلانشهر اسکان داده شوند.  

استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از اقدامات کرامتمندانه مردم مشهد تقدیر و تصریح کرد: بسیاری از شهروندان آمادگی خود را برای میزبانی زائران اعلام کرده این مشارکت مردمی به همراه امکانات دولتی و بخش خصوصی، ظرفیت بسیار خوبی برای اسکان زائران ایجاد کرده است.  

مظفری با بیان اینکه مدارس، مساجد، حسینیه‌ها و سایر مراکز نیز بسیج و آماده شده اند، تصریح کرد: البته رویکرد اصلی ما این است که میزبانی از زائران بر عهده خود مردم مشهد باشد، چرا که ماهیت زیارت همین است.  

او در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه دستگاه‌ها و مردم، میزبانی شایسته‌ای از زائران انجام شود.

/س/

آخرین اخبار