ایجاد فرصت‌های برابر و حمایت از بانوان، زمینه‌ساز توسعه استان کرمان است

گروه استان ها- سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: ایجاد فرصت‌های برابر و حمایت از بانوان، زمینه‌ساز توسعه استان است و سوم خرداد فرصت مناسبی برای بازخوانی درس‌های ارزشمند دفاع مقدس، مانند وحدت، ایمان، مقاومت، ایثار و ازخودگذشتگی است که می‌تواند به نسل جوان منتقل شود.
کد خبر: ۱۲۰۱۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰ 24 May 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمان، به مناسبت سالروز بزرگ حماسه آزادسازی خرمشهر، گردهمایی و تجدید میثاق بانوان مشاور ادارات استان کرمان در محل گلزار شهدای بین‌المللی این شهر برگزار شد. 

ندا نظامی سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان پیش از ظهر امروز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: سوم خرداد، تنها یک تاریخ در تقویم نیست، بلکه نمادی از ایستادگی، مقاومت و وحدت ملتی است که با ایمان و عزم راسخ توانستند دشمن را از خاک میهن بیرون کنند و خرمشهر را به آغوش وطن بازگردانند.

وی افزود: آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ جنگ تحمیلی بود و نشان داد که با توکل بر خداوند و وحدت و همدلی، می‌توان بر دشمن غلبه کرد. 

نظامی با اشاره به نقش برجسته زنان در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: بانوان ایران اسلامی، به‌ویژه زنان استان کرمان، در پشت جبهه‌ها، بیمارستان‌ها و با تربیت فرزندان شجاع، حضوری ارزشمند داشتند. امروز نیز با همان روحیه ایثار و فداکاری، در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی ادامه داد: ایجاد فرصت‌های برابر و حمایت از بانوان، زمینه‌ساز توسعه استان است و سوم خرداد فرصت مناسبی برای بازخوانی درس‌های ارزشمند دفاع مقدس، مانند وحدت، ایمان، مقاومت، ایثار و ازخودگذشتگی است که می‌تواند به نسل جوان منتقل شود.

یادآوری می‌شود: در پایان مراسم، با حضور سردار محمدرضا حسنی‌سعدی، مدیر گلزار شهدای بین‌المللی کرمان، و جمعی از مادران شهدا، از سند هویتی مادر علی شفیعی در گلزار شهدا رونمایی شد.

/س/

برچسب ها: بانوان
آخرین اخبار