دبیر هیات والیبال خراسان شمالی در گفتگو با تابناک:

مسابقات والیبال فرصتی برای رونمایی از استعدادهای خراسان شمالی است

گروه استان‌ها-دبیر هیات والیبال خراسان شمالی گفت: توجه و اهمیت به تیم‌های پایه و دیده شدن فعالیت آن‌ها یکی از دلایل برگزاری مسابقات لیگ والیبال نوجوانان است تا فرصتی برای رونمایی از باشگاه‌های فعال و بازیکنان مستعد و جویای نام استان فراهم شود.
کد خبر: ۱۱۸۷۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴ 27 October 2024

مسابقات والیبال فرصتی برای رونمایی از استعدادهای خراسان شمالی است

داود یزدانی در گفتگو با خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه مسابقات والیبال استانی در حال برگزاری است، گفت: این مسابقات در قالب دو گروه چهار تیمی و یک گروه پنج تیمی و با حضور ۱۳ تیم در شهرهای بجنورد، اسفراین و شیروان برگزار می‌شود.

دبیر هیات والیبال خراسان شمالی اظهار داشت: تیم‌های نوین شیروان، شاهین ۲ شیروان، گلبهار ۲ اسفراین و باشگاه علیپور بجنورد در شیروان به مصاف هم رفتند.

وی در ادامه به سایر رقابت ها پرداخت و گفت: تیم‌های یاسر بجنورد، صادق ۳، فاروج، صادق ۱ و آراد بجنورد در خانه والیبال در مجموعه ورزشی علیدخت با هم دیدار کردند.

یزدانی تصریح کرد: در شهرستان اسفراین نیز تیم‌های صادق ۲ بجنورد، گلبهار ۱ اسفراین، شاهین ۱ شیروان، باشگاه آرنیا بجنورد و سالاری جاجرم با یکدیگر به رقابت پرداختند.

یزدانی در پایان با اشاره به اهمیت برگزاری این دسته از رقابت ها در جهت تقویت و ایجاد انگیزه در بین تیم های استانی، گفت: توجه و اهمیت به تیم‌های پایه و دیده شدن فعالیت آن‌ها یکی از دلایل برگزاری مسابقات لیگ والیبال نوجوانان است تا فرصتی برای رونمایی از باشگاه‌های فعال و بازیکنان مستعد و جویای نام استان باشدو به جهت ایجاد شور و نشاط اجتماعی تمرکززدایی کرده و مسابقات را در شهرستان‌ها برگزار کردیم تا به این شکل تماشاچیان و والدین هم بتوانند مسابقات را از نزدیک نظاره‌گر باشند.

انتهای پیام/ن

آخرین اخبار