به گزارش تابناک ایلام؛ لطیف صادقی افزود : ۵۰ هکتار دیگر نیز برای نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف شهر لحاظ شده و سه هزار قطعه زمین برای مسکن ملی بصورت ویلایی آماده داریم و طرح تفصیلی شهر نیز اصلاح شده است.
وی گفت : پروژه های مهمی در این شهرستان همزمان با هفته دولت به بهره برداری و برخی پروژه ها نیز در دست اقدام بوده که منجر به توسعه شهرستان خواهند شد
صادقی بیان داشت : احداث باغ موزه دفاع مقدس در این شهرستان به جد در دستور کار قرار دارد و از متولیان امر درخواست می شود که به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند.
وی ادامه داد : امسال بحث احداث سایت جدید اربعین در سطح ۳.۵ هکتار و در آینده نیز طراحی بوستان آن هم در دستور کار است که هم در اربعین و هم در ایام نوروز مورد استفاده قرار می گیرد.
صادقی گفت : امسال ۱۵۰میلیارد ریال در حوزه اربعین برای دهلران هزینه می شود که از استاندار محترم و معاونین قدردانی و خواستار توجه بیشتر به اعتبارات اربعین در این شهرستان هستیم.
فرماندار دهلران مطرح کرد : خبرنگاران هم در بیان مشکلات مردم و هم در انعکاس خدمات دولت نقش آفرینی می کنند و این موجب تسریع در امور برای خدمت رسانی بیشتر است./ع
بیشتر بخوانید: |