پرداخت بیش از 6 میلیارد برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

پارسال برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان، بیش از ۶ میلیارد و ۱۵۵ میلیون تومان پرداخت شد.
کد خبر: ۱۱۰۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳ 08 May 2023

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه ۵ هزار و ۸۷۷ بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت این نهاد هستند،گفت: درحال حاضر هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج زمین گیر، تحت حمایت این نهاد هستند که ماهیانه کمک هزینه نگهداری دریافت می‌کنند.

کریم زارع افزود: بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ مورد از اقلام مورد نیاز شامل تخت، ویلچر، تشت مواج، عصا، واکر، دستگاه فشار سنج و کنترل قندخون و پوشینه با بیش از یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان تهیه و اهدا شده است.

وی با قدردانی از حمایت خیران نیک اندیش در پرداخت کمک هزینه‌های درمان و تامین اقلام مورد نیاز بیماران، گفت: مددجویان دارای بیماری‌های خاص و صعب العلاج کمیته امداد علاوه بر نداشتن درآمد، بیماری‌های پرهزینه با درمان طولانی مدت نیز دارند که با حمایت نیکوکاران می‌توان قسمتی از آلام آن‌ها را کاهش داد.

آخرین اخبار