
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه امروز پنجشنبه در همایش روز جهانی غذا ،اظهار کرد: توجه به سلامت جسم، روح و تغذیه سالم، سه محور اصلی سلامت جامعه است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ورزش، اساس سلامت جسمی و نشاط فردی است، گفت: ورزش نباید محدود به سن، جنسیت یا شرایط خاصی باشد؛ همه افراد جامعه باید در برنامه زندگی خود، فعالیت بدنی مستمر را لحاظ کنند و حتی با وجود مسئولیتهای کاری، باید زمانی برای ورزش اختصاص داد، زیرا سلامت جسم، پایه بهرهوری در کار و زندگی است.
حبیبی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم،بیان کرد: تأمین غذای سالم در شرایط صنعتی و پیچیده امروز، نیازمند نظارت دقیق دستگاههای اجرایی و همکاری همه نهادها است و از مزرعه تا سفره مردم، باید کنترل، نظارت و استانداردها رعایت شود تا غذای سالم به دست شهروندان برسد.
وی افزود: اصلاح نان مصرفی مردم، یکی از کلیدیترین اقدامات در ارتقای سلامت عمومی است، زیرا نان سالم میتواند بسیاری از بیماریهای گوارشی را کاهش دهد و هزینههای درمانی را به جیب مردم بازگرداند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به طرحهای اجرا شده در استان کرمانشاه، از جمله طرح نان کامل و سالم، از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی و دستگاههای اجرایی در این زمینه قدردانی کرد و افزود:حرکت ارزشمندی در استان کرمانشاه آغاز شده است و اگر این طرح فراگیر شود، میتواند الگویی ملی برای تغذیه سالم باشد.
وی با تأکید بر پیوند تغذیه و فرهنگ گفت: غذا فقط نیاز انسان نیست؛ نماد فرهنگ و هویت ماست و خوراک محلی و سنتی کرمانشاه ظرفیت تبدیلشدن به برند جهانی را دارد و باید از آن در مسیر شهر خلاق خوراک حمایت شود.
حبیبی با تقدیر از تلاش مجموعه مدیریت شهری و فعالان حوزه صنایع غذایی استان خاطرنشان کرد: کرمانشاه با تنوع غذایی، توان تبدیلشدن به قطب خوراک سالم کشور را دارد و باید از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی و ارتقای سلامت جامعه بهره گرفت.
انتهای پیام/