آغاز تحول در بافت فرسوده کرج/ کلنگ زنی اولین بلوک تجمیعی کشور در خلج آباد

گروه استان ها_ آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده در منطقه خلج‌آباد کرج با حضور جمعی از مسئولان بلندپایه برگزار شد.
کد خبر: ۱۲۰۵۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷ 18 August 2025

به گزارش تابناک از البرز، به نقل از راه و شهرسازی استان البرز، این مراسم با حضور فریدون بابایی‌اقدم عضو هیئت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، ماکان پدرام مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز، داود موحدپور رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی، سبحان اسماعیلی رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل و نمایندگان شهرداری کرج برگزار شد.

در این مراسم، اولین بلوک تجمیعی کشور که از ضوابط ۱۹‌گانه سیاست‌ها و ضوابط تشویقی محدوده‌های بازآفرینی شورای‌عالی شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی بهره‌مند شده، کلنگ‌زنی شد. این بلوک از تجمیع ۱۱ پلاک ریزدانه در محله خلج‌آباد، واقع در محدوده بافت فرسوده مصوب شهر کرج، شکل گرفته و به عنوان الگویی ملی در فرآیند نوسازی شهری شناخته می‌شود.

در راستای نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده، املاک تجمیع‌شده با بهره‌گیری از بسته‌های تشویقی مصوب، مجوز ساخت دریافت کرده‌اند. این اقدام، نقطه‌عطفی در مسیر تحول کالبدی و اجتماعی مناطق کم‌برخوردار محسوب می‌شود.

ماکان پدرام در این مراسم با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در فرآیند بازآفرینی شهری اظهار داشت: اجرای پروژه‌های نوسازی با هدف ارتقای سطح ایمنی، بهبود زیرساخت‌ها و ایجاد محیطی سالم و پویا برای سکونت شهروندان صورت می‌گیرد. تلاش ما بر این است که با استفاده از تسهیلات و مشوق‌های قانونی، اعتماد و همراهی مردم را جلب کنیم.

این پروژه‌ها با هدف بهبود شرایط زیست‌محیطی، افزایش سرانه خدمات شهری، و ارتقای شاخص‌های توسعه پایدار در مناطق فرسوده کرج اجرا می‌شوند و نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان استان برای تحقق عدالت شهری و توسعه متوازن هستند.

/س/

آخرین اخبار