نماینده ولی‌فقیه در گیلان:

ناترازی بودجه، تهدیدی برای رفاه اجتماعی است/احیای واحدهای تولیدی کوچک، کلید اشتغال پایدار جوانان است

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در گیلان، با تاکید بر لزوم رفع ناترازی بودجه، آن را عاملی برای تغییر برنامه‌های رفاه اجتماعی و اقتصادی برشمرد و گفت: ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال جوانان و احیای واحدهای تولیدی کوچک و متوسط ضروری است.
کد خبر: ۱۱۹۲۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱ 17 December 2024

ناترازی بودجه، تهدیدی برای رفاه اجتماعی است/احیای واحدهای تولیدی کوچک، کلید اشتغال پایدار جوانان است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، پیش از ظهر امروز در دیدار با احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تاکید بر لزوم ایجاد رفاه اجتماعی، اظهار داشت: ناترازی بودجه و تغییرات آن می‌تواند برنامه‌های رفاه اجتماعی و اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد و دولت باید تدابیر ویژه‌ای در این زمینه بیاندیشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اهمیت اشتغال جوانان در رشد و توسعه کشور، تصریح کرد: ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال، به‌ویژه برای جوانان تحصیل‌کرده و افراد کم‌تحصیل، ضرورتی انکارناپذیر است و مسئولان باید در این زمینه با جدیت گام بردارند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی کوچک، متوسط و دانش‌بنیان تاثیر بسزایی در اشتغال پایدار دارد، خاطرنشان کرد: در کشور و استان گیلان واحدهای نیمه‌تمام زیادی وجود دارد که در صورت احیا، می‌توانند فرصت‌های شغلی قابل‌توجهی ایجاد کنند.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان، تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و صنعت، به‌ویژه در استان گیلان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی گیلان از جمله معضل پسماند و شیرابه‌های سراوان، عنوان کرد: حل این مشکلات نیازمند تأمین اعتبارات ملی است و بودجه‌های استانی برای رفع چنین چالش‌هایی کافی نیست.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان به ضرورت استفاده از توان نخبگان و تشکیل اتاق‌های اندیشه‌ورز اشاره کرد و افزود: برنامه‌ریزی‌های دقیق و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، کلید حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی است.

به گزارش تابناک گیلان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار است در سفری یک‌روزه به گیلان، علاوه بر دیدار با برخی مسئولان استانی، چند پروژه ویژه توان‌خواهان و مددجویان بهزیستی را افتتاح کند و از کارخانه چوکا بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام/س

آخرین اخبار