نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

وظیفه همه ما حمایت قاطع از استاندار جدید است/ استاندار اجازه ندهد استانداری به یک شرکت سهامی تبدیل شود

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه استان نیازمند یک استاندار معتمد و مقتدر است تا بتواند مشکلات استان را حل کند، گفت: امروز وظیفه همه ما حمایت قاطع از استاندار معرفی شده است؛ چرا که موفقیت استاندار، موفقیت نظام است.
کد خبر: ۱۱۸۸۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸ 02 November 2024

وظیفه همه ما حمایت قاطع از استاندار جدید است/ استاندار اجازه ندهد استانداری به یک شرکت سهامی تبدیل شود

به گزارش خبرگزار تابناک از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گفت: پیش از این نیز در گذشته خدمت شهید رئیسی و بعد از آن خدمت آقای پزشکیان تاکید کرده بودم مسائل متعدد استان نیازمند یک استاندار معتمد و مقتدر است تا بتواند مشکلات استان را حل کند. امروز وظیفه همه ما حمایت قاطع از استاندار معرفی شده است. موفقیت استاندار موفقیت نظام است بنابراین همه باید از استاندار حمایت کنیم تا ایشان بتوانند با کمک همگانی پیشرفت استان را محقق کنند.
وی عنوان کرد: استاندار جدید باید با قوت و محکم کار کند، خودش تصمیم بگیرد، خودش انتخاب کند و خودش پاسخگو باشد و اجازه ندهد استانداری به یک شرکت سهامی تبدیل شود. سخن همه را بشنود و از شایستگاه همه اقشار و گروه‌ها برای پیشرفت استان استفاده کند.
آیت‌الله محامی افزود: نمایندگان مردم استان در مجلس روی گزینه استاندار اتفاق نظر داشته‌اند که این یک اتفاق مبارک است و شروع مبارکی محسوب می‌شود که امید داریم این روند در دیگر مسائل استان نیز برای حل مشکلات برقرار باشد. ما چهار نماینده سیستانی و چهار نماینده بلوچستانی داریم که اتفاق کرده‌اند بر انتخاب یک استاندار بلوچ سنی که این خود نمود وحدت است. از منظر دیگر نشان دهنده شایستگی آقای بیجار است که همه روی ایشان اتفاق نظر داشته‌اند.
انتهای پیام/ن