ملت ایران هشتم تیر نشان می‌دهند سرنوشت کشور برای‌شان مهم است

امام جمعه اهواز گفت: ملت ایران هشتم تیر ماه به دنیا نشان می‌دهد که سرنوشت کشور برای آنها اهمیت دارد.
کد خبر: ۱۱۷۲۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵ 21 June 2024

تابناک خوزستان: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد امروز (یکم تیر ماه) در خطبه‌های نماز جمعه اهواز، با اشاره به انتخابات پیش رو، اظهار کرد: دولت آینده باید به‌گونه‌ای حرکت اجتماعی ایجاد کند که در جامعه ارزش‌ها مورد توجه قرار گیرند.

او بیان کرد: انتخابات و مشارکت حداکثری، مطالبه مقام معظم رهبری است و بی‌شک ملت ایران هشتم تیر ماه به دنیا نشان می‌دهد که سرنوشت کشور برای‌شان اهمیت دارد.

امام جمعه اهواز با اشاره به ضرورت رسیدگی مسئولان به مطالبه مردم اهواز، گفت: برخی از مناطق شهر با مشکلاتی مانند فاضلاب و آسفالت مواجه‌اند و می‌طلبد مسئولان به این مهم رسیدگی کنند.

موسوی‌فرد بر لزوم مدیریت مصرف برق در زمان تعطیلی اداره‌ها تاکید کرد و ادامه داد: مردم همکاری کنند تا با کمبود برق مواجه نشویم.

او اضافه کرد: در دولت سیزدهم سه سال به‌صورت شبانه‌روز کار شد. در ادامه نیز کار باید به دست کسانی سپرده شود تا بتوانند کشور را به بهترین شکل ممکن هدایت کنند.

آخرین اخبار