قیمت شن و ماسه در بیرم افزایش یافته است

امام جمعه بیرم گفت: در چند روز اخیر به‌علت افزایش قیمت شسته روند بازسازی در منطقه سیل زده به شدت کاهش یافته و مردم توان خرید شن و ماسه با قیمت جدید را ندارند.
کد خبر: ۱۰۶۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳ 06 August 2022

تابناک فارس به نقل از فارس: حجه الاسلام و المسلمین مصطفی حسین زاده، در پی کند شدن روند بازسازی سیل بیرم طی سخنانی اظهار داشت: در پی حضور بنده در جمع مردم سیل زده بیرم و تماس‌های مکرر مردم با بنده درخواستی مبنی بر اینکه چند روز پیش قیمت شن و ماسه در بیرم به یکبار بیش از حد، به مبلغ هر تن ۵۰ هزار تومان گران شده است، مطرح شد.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه این شهر سیل زده در وضعیت بحرانی قرار دارد و اکنون منازل تخریبی در مرحله ساخت دیوار و سقف می‌باشند و این مرحله ها نیاز اساسی به شسته دارند، در روزهای اخیر به‌علت افزایش قیمت شن و ماسه روند بازسازی در این بخش به شدت کند شده و مردم دیگر توان خرید این اقلام( شن و ماسه ) را ندارند.

امام جمعه بیرم خطاب به مسئولان بیان کرد: خواهش ما از استاندار جهادی فارس، وزارت صمت، نماینده پرتلاش مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار انقلابی لارستان این است که این موضوع به جد پیگیری نمایند و از دولت مردمی و انقلابی که در مدت سیل کمک های زیادی به این منطقه کرده تشکر و قدردانی می‌کنیم.

او اظهار داشت: با عنایت به اینکه روند بازسازی بحران سیل در بیرم و مناطق همجوار در حال اجراست درخواست داریم که قمیت‌ها (قیمت شسته) به مانند قبل برگردد و افزایش قیمت شن و ماسه در این شهر با سه الی چهار ماه تاخیر اعمال گردد چراکه تا آن زمان اکثر پروژه های تخریبی سیل به مرحله اتمام سقف خواهند رسید.

آخرین اخبار