بهرام بهروش در گفتگو با تابناک:

قهرمانی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسابقات آمادگی جسمانی

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از قهرمانی بانوان این دانشگاه در مسابقات قهرمانی آمادگی جسمانی کارکنان دانشگاه های استان خبر دارد.
کد خبر: ۸۱۲۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰ 10 January 2020

بهرام بهروش در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت در بخش بانوان  در سالن ورزشی شهید بهشتی استان انجام شد.

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی افزود: این مسابقات با حضور تیم‌های آموزش و پرورش، دانشگاه رازی، استانداری، دانشگاه پیام‌نور، اداره ورزش و جوانان استان، محیط زیست، توزیع برق، جهاد کشاورزی و دارایی، دانشگاه علوم پزشکی با شرایط سنی برگزار شد.

وی تصریح کرد: تیم دانشگاه علوم پزشکی در پنج رده‌ سنی موفق به کسب مقام اول، و در یک رده سنی دیگر نیز به مقام دوم رسید و در مجموع با اقتدار کامل قهرمان مسابقات شد.

منبع: تابناک
آخرین اخبار