مدیرکل دامپزشکی ایلام با اشاره به اینکه کشتار غیرمجاز دام از اصلی ترین راه های شیوع تب کریمه کنگو است، گفت: مصرف کنندگان گوشت قرمز مورد نیاز خود را به منظور پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو از فراورده های خام دامی تهیه کنند.
کد خبر: ۹۷۴۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳ 28 June 2021

به گزارش تابناک ایلام ؛ دکتر رامین پورنجف اظهار داشت: معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و شایع ترین راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم می آورد.

وی به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا از ابتلا به این بیماری خطرناک پیشگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی ایلام همچنین از دامداران خواست از تماس دست دست با کنه های بدن دام جداً خودداری و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام ها با انگل های خارج بدن دام مبارزه کنند.

پورنجف تاکید کرد: شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده ، آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری و پس از گذشت ۲۴ ساعت مصرف کنند./م

 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار