شرافت گفت: با تحقیقاتی که کارشناسان در زمینه میزان برداشت زعفران در استهبان داشته‌اند طرح تحقیقاتی را به اجرا گذاشتند که در این طرح میزان برداشت زعفران در همان میزان سطح به ۲ برابر می رسد.
کد خبر: ۷۸۲۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۹ 23 September 2019

تابناک فارس به نقل از شبستان: «سید مصطفی شرافت» با ابراز رضایت از برداشت محصول زعفران در استهبان اعلام کرد: با تحقیقاتی که کارشناسان در زمینه میزان برداشت زعفران در استهبان داشته اند طرح تحقیقاتی را به اجرا گذاشتند که در این طرح میزان برداشت زعفران در همان میزان سطح به دو برابر می رسد.

رئیس جهاد کشاورزی استهبان ادامه داد: بهره برداری از این طرح و پشت سر گذاشتن مراحل تحقیقاتی انجام شده و با تحقیقاتی که در زمینه میزان برداشت زعفران در استهبان انجام شد به این نتیجه رسیدیم زعفران کاران در ابتدا از میزان کمتر از حد معمول پیاز زعفران در کشت استفاده می کنند که ما این میزان را به ۲ برابر میزان عرف افزایش دادیم.

وی اضافه کرد: وقتی ما کلیه مراحل کشت زعفران را در مزرعه مشاهده کردیم زعفران کاران حین ریختن پیازهای زعفران در زمین برای زیر خاک بردن، بیش از 90 درصد پیازها بصورت واژگون دفن شدند که این عمل باعث می شود میزان گل دهی کاهش پیدا کند و تا چند سال کمتر از حد معمول برداشت گل داشته باشیم و باید پیازها را حین کاشت راست کرد تا به پهلو نیوفتند.

شرافت تصریح کرد: کشاورزان با رعایت این نکات می توانند میزان برداشت زعفران خود را به دو برابر افزایش داده و پیش بینی شده کلاس های آموزشی و ترویجی به شکل مدرسه در مزرعه بصورت منظم برای کشاورزان برگزار شود و آخرین یافته های تحقیقاتی و کشاورزی نوین در اختیار آنان قرار گیرد تا با افزایش تولید محصولات کشاورزی و کمک به رونق تولید و اقتصاد مقاومتی در زمینه های مختلف کشاورزی به اهداف بلند مدت وزارت جهاد کشاورزی برسیم.

گفتنی است طی چند ماه گذشته طرح های آزمایشی مختلفی در زمینه کشاورزی به بهره برداری رسیدند که باعث افزایش 20 درصدی میزان برداشت گندم، افزایش 30 درصدی میزان برداشت کلزا و اکنون افزایش دو برابری میزان برداشت زعفران در استهبان شده است.

پایان پیام/664

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار