عضو هيأت مديره سازمان صنايع كوچك وشهرك‌هاي صنعتي ايران مطرح کرد
عضو هيأت مديره سازمان صنايع كوچك وشهرك‌هاي صنعتي ايران تاكيد كرد: با ارائه مشاوره و نشست‌هاي تخصصي از ظرفیت بخش خصوصي در قالب طرح‌هاي توسعه و يا در قالب مشاركت واحدهاي فعال، واحدهاي راكد و نيمه تعطيل را به چرخه توليد بازگردانيم.
کد خبر: ۵۷۵۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵ 06 March 2018

به گزارش تابناک قم، غفار اسماعیلی در نشست کمیته بررسی واحدهای تملیکی بانک‌ها و واحدهای راکد در محل استانداری اظهار کرد: امروز یکی از موضوعاتی که برای مجموعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در اولویت قرار دارد ایجاد و حفظ اشتغال است.

وی با تاکید بر تلاش مسؤولان برای رونق در تولید و اشتغال گفت: خوشبختانه با برسی‌ها و روند رسیدگی به مشکلات واحدهای راکد در استان قم مشخص می‌شود که وحدت و همدلی خوبی بین مدیران و دستگاه‌های مختلف برای رفع مشکلات صنعت وجود دارد.

عضو هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران پرهیز از کلی گویی و عدم ارائه راهکارهای غیر عملی را از ویژگی‌های موفقیت استان قم در رسیدگی به مشکلات تولید برشمرد و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به راهکارهای عملیاتی و برون رفت واحدهای تولیدی از رکود لازم است که هر واحد صنعتی به‌عنوان یک کیس مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد تا بتوان برای آن متناسب با نیاز و مشکل موجود راه کار ارائه شود.

وی عدم توانایی تخصصی و یا اهلیت را یکی از موضوعات مبتلا به واحدهای راکد و نیمه تعطیل برشمرد و افزود: مسؤولان باید قبل از ورود افراد به عرصه تولید، مشاوره‌های لازم را ارائه و اهلیت متقاضی را مورد بررسی قرار دهند تا شاهد معطل ماندن سرمایه‌های ملی و بیت المال نباشیم.

اسماعیلی ارائه فرصت و زمان، انتخاب شریک، تسهیلات مناسب مالی و بازارشناسی را از دیگر عوامل مهم در فعالسازی واحدهای تولیدی مورد ارزیابی قرار داد و تصریح کرد: بخش خصوصی در کشور ما از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و ما می‌توانیم با ارائه مشاوره و نشست‌های تخصصی از این ظرفیت در قالب طرح‌های توسعه و یا در قالب مشارکت واحدهای فعال، واحدهای راکد و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگردانیم.

امیر طیبی‌نژاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم در این نشست با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در رسیدگی به مشکلات واحدهای راکد و نیمه تعطیل اظهار کرد: این شرکت با تشکیل کمیته پایش و همچنین کلینیک مشاوره کسب و کار با حضور مدیران و مسوولان دستگاه‌های مختلف ودعوت از سرمایه گذاران بخش خصوصی طی سال جاری مشکلات بیش از 60 واحد تولیدی را مورد بررسی کارشناسی قرار داده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان وجود تنوع در مشکلات واحدهای تعطیل را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: کمبود نقدینگی، فقدان بازار، تامین مواد اولیه، تامین ماشین آلات و اختلاف شرکا و عدم تمایل سرمایه گذار به ادامه فعالیت از مهمترین مشکلات است که در جلسات پایش به‌دست آمد.

وی با بیان اینکه در جلسات پایش بدنبال راهکار عملی برای برون رفت واحدهای صنعتی راکد از وضعیت موجود بودیم تاکید کرد: خوشبختانه با گفت‌وگو و دریافت نظرات خود واحدهای صنعتی برای علت عدم اقبال به تکمیل طرح و یا ادامه فعالیت واحد صنعتی، راهنمایی و مشاوره‌های مناسبی به تولید کنندگان ارائه شد.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار