رئیس اتاق اصناف همدان گفت: در آینده نزدیک به دنبال یکسان‎سازی قیمت مرغ همدان و سایر استان‎ها هستیم که این مسئله دور از انتظار نبوده و بخش قابل توجهی از آن عملی شده است.
کد خبر: ۴۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸ 20 June 2015

رییس اتاق اصناف شهرستان همدان به مناسبت فرارسیدن روز اصناف در جمع خبرنگاران گفت : در حال حاضر حق عضویت واحدهای صنفی همدان واقعی نبوده به طوری که 70 درصد واحدها تنها 100 هزار تومان بابت حق عضویت می‌پردازند در حالی که حق عضویت واحدهای صنفی باید براساس درجه و موقعیت جغرافیایی واحد مورد نظر باشد.

به گزارش تابناک همدان -حمید رضا فرسایی وحید با تصریح بر اینکه واحدهای درجه ممتاز باید حق عضویت بیشتری نسبت به واحدهای با درجه پایین پرداخت کنند، بیان کرد: البته واحدهای درجه ممتاز در همدان زیاد نیستند ولی باید دریافت حق عضویت نیز واقعی و عادلانه باشد.

وی درباره افزایش حق عضویت واحدهای صنفی نیز گفت: اتاق اصناف همدان به دنبال افزایش بدون حساب و کتاب حق عضویت نیست بلکه می‏خواهیم گرفتن حق عضویت از واحدهای صنفی عادلانه واقعی شود.

فرسایی وحید با اشاره به اینکه براساس ماده 31 قانون نظام صنفی مبلغ 800 هزار تومان به عنوان ورودی واحد صنفی تعیین شده است، گفت: براساس نرمافزار حسابرسی اتاق اصناف همدان اگر یک ریال حق عضویت بیشتر گرفته شود سیستم به صورت خودکار ثبت نمیکند.

وی با اشاره به اینکه بودجه اتاق باید از طریق بخش خصوصی و همین حق عضویتها تامین شود، بیان کرد: البته باید به این مسئله نیز توجه داشت که تنها 20 درصد از حق عضویت واحدهای صنفی به حساب اتاق اصناف همدان واریز می‏شود.

رییس اتاق اصناف همدان تاکید کرد: این امر می‏طلبد که اتاق اصناف همدان برای تحقق بودجه خود حق عضویت واحدهای صنفی را براساس عدالت واقعی کرده و البته شیب ملایم را در این زمینه د ر نظر بگیرد.

فرسایی وحید بودجه مصوب امسال اتاق اصناف همدان را یک میلیارد و 300 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: 350 میلیون تومان از این میزان باید در بخش بازرسی و نظارت هزینه شود و این در حالی است که اتاق اصناف هیچ اعتباری از سوی دولت دریافت نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه باید اقتصاد رقابتی به عنوان الگوی اقتصاد کشور مطرح شود، گفت: مشکل جدی در استان همدان عدم مطالبه مردم از مسئولان در زمینه‌های مختلف است، از مردم انتظار داریم تا در صورت مشاهده تخلفات از مدیران و واحدهای صنفی برای رفع آن مطالبه کنند.

فرسایی در ادامه با اشاره به برنامه های سال جاری اتاق اصناف افزود:از اوایل امسال مسئله مشتریمداری به عنوان یکی از اولویتهای اساسی اتاق اصناف همدان مطرح و در دستور کار برای ارائه طرح اجرایی قرار گرفته است .

وی با بیان اینکه فاز نخست این طرح از ابتدای سال تاکنون اجرایی شده است، افزود: مشتریمداری به عنوان یکی از اهداف بلندمدت اتاق اصناف مطرح بوده و برای نمونه باید اعلام کرد که اگر یکی از واحدهای صنفی برخورد درستی با مشتری نداشته باشد براساس قانون با وی برخورد شده و در صورت نیاز پلمپ میشود.

رییس اتاق اصناف همدان ‌درباره وضعیت بازار مرغ و اقدامات اتاق اصناف در این زمینه تصریح کرد: در حال حاضر بخشی از مرغ‌ استان همدان از سایر استانها با برندهای هما، مهاباد و زربال وارد می‏‌شود که مردم همدان بر این باورند این مرغ‌ها از نظر کیفیت با مرغ تولید استان همدان تفاوت بسیاری دارد که به این شکل نبوده و باید اعلام کرد هیچ تفاوتی بین آن‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه مرغ‌های دارای برند با مرغ تولیدی استان همدان تفاوت قیمتی بین 2500 تا 3000 تومان داشتند، عنوان کرد : با تلاشهای فراوان اتاق اصناف موفق به کاهش این اختلاف قیمت به 500 تومان شدیم که البته این اختلاف قیمت به سبب هزینه حمل و نقل است.

فرسایی وحید ‌از نصب تابلوهای اعلام قیمت مرغ در سطح مرغ‌فروشیهای همدان خبر داد و گفت: تاکنون 50 درصد واحدهای مرغفروشی در همدان به این تابلوها مجهز شده و مابقی نیز در حال تجهیز است که به صورت آنلاین قیمت مرغ را نمایش داده و قیمت مرغ در تمامی مرغفروشی‌ها یکسان شده است.

وی با بیان اینکه کمیته ای متشکل از مدیر بازرسی همدان و مسئولان اتحادیه مرغ فروشان قیمت مرغ را به صورت روزانه به این واحدها اعلام میکنند، گفت: به‌زودی این سیستم در واحدهای اتحادیه قصابان نیز عملیاتی میشود.

فرسایی تصریح کرد: طرحی در سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان مبنی بر ایجاد شرکتهای توزیع مرغ در همدان تدوین شده که امیدواریم تاثیر زیادی در کاهش قیمت مرغ و واقعی شدن قیمت داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف همدان درباره برخورد با گرانفروشی واحدهای مرغ‌فروشی در همدان گفت: در آینده نزدیک به دنبال یکسانسازی قیمت مرغ همدان و سایر استانها هستیم که این مسئله دور از انتظار نبوده و بخش قابل توجهی از آن عملی شده است.

وی در بخشی از سخنان خود با گلایه از عملکرد شهرداری همدان در زمینه ساماندهی بازار خودرو و میدان بار همدان نیز گفت: متاسفانه بازار خودرو به حال خود رها شده و نظارتی در این بازار صورت نمی‏‌گیرد، همچنین امکانات زیربنایی در این بازار وجود ندارد.

فرسایی وحید با اشاره به اینکه دو سال به دنبال ساماندهی وضعیت میدان بار همدان هستیم، بیان کرد: متاسفانه تاکنون در این زمینه اتفاقی رخ نداده و دستگاههای متولی از جمله راهنمایی و رانندگی و شهرداری به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

وی درباره وضعیت تثبیت تجاری واحدهای بدون پروانه کسب در همدان نیز گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی اتاق اصناف همدان این مسئله بوده ولی متاسفانه فرآیند تعیین تکلیف تثبیت تجاری 10 هزار واحد صنفی بلا تکلیف مانده است.

رئیس اتاق اصناف همدان در پایان با اشاره به اینکه براساس قانون تثبیت تجاری نیازمند استعلام از شهرداری نیست، تصریح کرد: تعیین تکلیف تثبیت تجاری 10 هزار واحد صنفی سبب حل مشکلات صنفی و درآمدزایی برای شهرداری خواهد شد و این امر می طلبد تامسوولین بیشتر در این امر ورود پیدا کنند.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۳
سلام ماده 31 هزینه ورودی جدید را پنج برابر وحدا کثر. 2000،000ریال اعلام کرده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۳
سلام ماده 31 هزینه ورودی جدید را پنج برابر وحدا کثر. 2000،000ریال اعلام کرده است
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار