تابناک: مدیرکل استاندارد استان اصفهان، با اشاره به اینکه موضوع مصالح ساختمانی در شورای استاندارد استان که با ریاست استاندار برگزار شد مورد پیگیری قرار گرفت، گفت: امیدواریم در این ارتباط شاهد همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی باشیم.
کد خبر: ۴۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸ 15 February 2015

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا غلامحسین شفیعی اظهار کرد: بازرسان اداره کل استاندارد با حضور در پروژه‌های ساختمانی، مصالح ساختمانی مورد استفاده را مورد بررسی قرار می‌دهند و در صورت استفاده از مصالح غیراستاندارد، پیمانکار و مهندس ناظر ساختمان به عنوان متخلف به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: طرح مهندسان مجری ذی‌صلاح در پروژه‌های ساختمانی باید اجرایی شود. این موضوع در شورای استاندارد استان مورد بررسی قرار گرفت و قرار بود از دی‌‌ماه اجرایی شود اما این اتفاق رخ نداد، که از شهرداری تقاضا داریم این طرح را با جدیت پیگیری کند.

مدیرکل اداره استاندارد استان اصفهان با اشاره به اینکه متاسفانه تعداد واحدهای تولید مصالح ساختمانی غیرمجاز زیاد است، اما در حال برخورد با آنها هستیم، تصریح کرد: تنها 40 درصد واحدهای تولید مصالح ساختمانی دارای علامت استاندارد است.

وی با اشاره به اینکه بیش از یک‌هزار واحد تولید مصالح ساختمانی غیر مجاز در استان وجود دارد، افزود: عمر ساختمان در کشورهای توسعه یافته 100 سال است و این در حالی است که در کشور ما به دلیل استفاده از مصالح غیر استاندارد و بی کیفیت این عدد به حدود 20 سال می‌رسد.

وی اضافه کرد: بیش از 95 درصد واحدهای تولیدی استان به استثنای واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی دارای علامت استاندارد هستند و تنها 40 درصد واحدهای تولید مصالح ساختمانی دارای علامت استاندارد هستند که واحدهای تولیدی ایزوگام، سیمان؛ کاشی، سرامیک، رنگ و لوازم برقی عمده این واحدها محسوب می‌شود.

شیشه دوجداره، کالایی با استاندارد اجباری

مدیرکل استاندارد استان اصفهان با بیان اینکه سلامت و ایمنی مردم، وابسته به استفاده از مصالح استاندارد در ساختمان است، تاکید کرد: از چند پروژه ساختمانی بازدید کردیم و مهندس ناظر و پیمانکار آن ساختمان‌هایی که از مصالح غیراستاندارد استفاده می‌کردند را به دادگاه فراخواندیم.

شفیعی گفت: تعدادی از واحدهای صنفی تولید کننده درب و پنجره آلومینیومی اقدام به ساخت شیشه‌های دوجداره غیر استاندارد می‌کنند که از مردم می‌خواهیم این محصولات غیرمجاز را نخرند چون تنها هزینه‌ای اضافه می‌پردازند و هیچ گونه کاهش انرژی با استفاده از پنجره‌های دوجداره بدون علامت استاندارد نخواهند داشت.

وی با اعلام اینکه به این واحدهای متخلف هشدارهای لازم داده شده است، تاکید کرد: دو ماه به واحدهای مختلف فرصت داده شده و با اتحادیه مربوطه نیز رایزنی‌ها انجام گرفته است و در صورتی که این واحدها دست از اقدامات غیرقانونی خود بر ندارند با آنها برخورد خواهد شد و از عرضه محصولات غیرمجاز جلوگیری می‌شود.

مدیرکل اداره استاندارد استان اصفهان گفت: در سال جاری افتتاح یک آزمایشگاه شیشه دوجداره را داشتیم، این آزمایشگاه دومین آزمایشگاه از این نوع در سطح کشور است که با اعتبارات دولتی در این اداره‌کل به بهره‌برداری رسیده و امکان آزمایش شش نمونه به طور همزمان در آن وجود دارد.

وی تصریح کرد: شیشه دوجداره، کالایی با استاندارد اجباری محسوب می‌شود، تاکنون دو واحد تولید شیشه دو جداره در استان موفق به کسب مجوز شده‌اند. این در حالی است که حدود 20 واحد تولید شیشه در استان وجود دارد که باید مجوزهای لازم را اخذ کنند.

وی با اشاره به اینکه در 10 ماه نخست سال جاری، 208 پرونده واحدهای متخلف در کمیسیون حقوقی مورد پیگیری قرار گرفت که منجر به پلمب 70 واحد تولیدی غیرمجاز شد، 59 فقره پرونده را به مراجع قضایی ارسال کردیم، درخواست ما از مراجع قضایی این است که مجازات‌های سنگینی برای متخلفانی که امنیت و سلامت مردم را به خطر می‌اندازند صادرتا جلوی تخلفات گرفته شود.

وی با اشاره به کنترل 4926 نازل عرضه سوخت با همکاری شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی استان گفت: در سال جاری برای 32 واحد، استاندارد تشویقی صادر شده که با این حساب تعداد واحدهای تشویقی استان به حدود 200 واحد رسیده است.

تولید شمش طلا به صورت خالص

وی تاکید کرد: از فعالیت‌های این اداره‌ کل که با همکاری دانشگاه اصفهان انجام می‌شود، تولید شمش طلا به صورت خالص است، در حال حاضر 95 درصد شمش‌های مصرفی در داخل کشور، وارداتی هستند اما ما امیدواریم پروژه تولید شمش خالص را تا نیمه اول سال 94 به سرانجام برسانیم.

مدیرکل اداره استاندارد استان اصفهان اظهار کرد: تمامی مصنوعات طلا باید دارای کد استاندارد باشند و در صورتی که کد لازم را نداشتند فاقد استاندارد بوده و مردم باید از خرید آنها خودداری کنند.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر 35 آزمایشگاه ذوب قلیایی در سطح استان وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد چهار آزمایشگاه با روش کوپلاسیون فعالیت می‌کنند و دارای پروانه استاندارد هستند، تعداد 6 آزمایشگاه ذوب قلیایی را هم که مشکل داشتند پلمب کردیم و به دیگر واحدها مهلت دادیم تا مشکلات را برطرف کنند و در غیر این صورت آنها نیز پلمب خواهند شد.

وی ادامه داد: اداره کل استاندارد اصفهان در نمایشگاه توانمندی بانوان که از 15 تا 22 بهمن‌ماه در مجموعه سیتی‌سنتر برگزار شده است با دارا بودن غرفه حضور فعالی دارد.

افتتاح نخستین آزمایشگاه کولر در استان اصفهان

مدیرکل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات ما به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح نخستین آزمایشگاه کولر در استان اصفهان بود، با افتتاح این آزمایشگاه عملکرد و میزان مصرف انرژی کولرها اندازه‌گیری می‌شود، این آزمایشگاه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کارخانه لورچ به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه بیشترین مصرف برق مربوط به کولرهای آبی است، بیان کرد: اگر بتوانیم گرید انرژی کولرهای آبی را به درجه A و B برسانیم می‌توان صرفه‌جویی زیادی در مصرف انرژی داشت و این در حالی است که گرید مصرف انرژی کولرهای مورد استفاده d و f است که باید اصلاح شوند.

شفیعی؛ با اعلام اینکه ورود کولرهای گاندی پرمصرف خارجی به کشور از سال 91 ممنوع شده است، تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر کولرهایی که به کشور وارد می‌شوند انرژی بسیار کمی مصرف می‌کنند دارای درجه گرید A هستند

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :