مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان گفت: با توجه به اینکه افرادی در قالب بخش خصوصی کودهای نامرغوبی را وارد بازار می‌کنند، شرکت خدمات حمایتی پیگیر است تا این موضوع را ساماندهی کند و نهاده و کود باکیفیت را در اختیار کشاورزان قرار دهد.
کد خبر: ۴۳۴۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰ 03 June 2017
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان با بیان اینکه تا پایان کشت بهاره ۸۰ هزار تن کود بین کشاورزان همدانی توزیع می‌شود گفت: سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن کود مورد نیاز استان از سوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین و تدارک دیده می‎شود.

به گزارش تسنیم؛ حسین فضلی با اشاره به اینکه این شرکت از سه شرکت "کود، بذر و سم"، شرکت "بذر نهال" و "بنگاه توسعه کشاورزی" مشتق شده است اظهار داشت: سالانه 100 الی 120 هزار تن کود مورد نیاز استان از سوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین و تدارک دیده می‎شود.

وی با بیان اینکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان 29 هزار تن کود ازته، 11 هزار تن کود فسفاته و یک‎هزار و 690 تن کود پتاسه را تولید می‎کند گفت: پیش‎بینی می‌شود تا پایان کشت بهاره 80 هزار تن کود بین کشاورزان استان توزیع شود

فضلی بیان کرد: علاوه بر سه کود تکلیفی، 22 نوع کود غیر تکلیفی مورد نیاز کشاورزان نیز توزیع می‌شود که کودهای غیر تکلیفی یارانه‎دار نیستند و صرفاً برای تنظیم بازار است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان بیان کرد: با انجمن تولیدکنندگان کودهای کشاورزی قراردادهایی بسته شده تا علاوه بر سه کود اصلی، شرکت خدمات حمایتی کودهای تکلیفی را نیز تأمین کند.

فضلی با اشاره به اینکه کنترل کیفی کودهای شیمیایی و غیر شیمیایی از دیگر فعالیت‌های شرکت خدمات حمایتی است عنوان کرد: در استان همدان پایش از انواع کودهای شیمیایی انجام شده است.

وی اظهار داشت: کودهایی که وارد فرآیند و روند توزیعی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی می‎شود باید تأییدیه استاندارد بگیرد و سپس آنالیز شود.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان گفت: با توجه به اینکه افرادی در قالب بخش خصوصی کودهای نامرغوبی را وارد بازار می‌کنند، شرکت خدمات حمایتی پیگیر است تا این موضوع را ساماندهی کند و نهاده و کود با کیفیت را در اختیار کشاورزان قرار دهد.

فضلی بیان کرد: ظرفیت انبار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی 20 هزار تن است و سعی می‎کنیم هر سال بین 15 تا 20 هزار تن ذخیره کود داشته باشیم اما در حال حاضر 18 هزار تن ذخیره کود کشاورزی در انبار شرکت وجود دارد.

وی از تأمین و تدارک 3 هزار و 400 تن بذر مورد نیاز کشاورزان در این شرکت خبر داد و گفت: این بذور شامل پایه‎های مختلف بذری، ارقام مادری و ارقام گواهی شده دیم و آبی می‌شود.

فضلی تصریح کرد: اگر نهاده خوب در اختیار کشاورز قرار گیرد تولید محصولات کشاورزی 35 درصد بالا می‎رود که بر این اساس چهار سایت فرآوری بذور به صورت فعال در همدان وجود دارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار