مهندس سمیره مصاحب، معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانجات تولید مواد غذایی ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.
کد خبر: ۴۰۷۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷ 15 April 2017

به گزارش تابناک سمنان، مهندس سمیره مصاحب در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی، با توجه به مخاطرات میکروبی و فیزیکی استفاده از تخم مرغ معمولی گفت: به منظور ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی‌های کارشناسی بعمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده‌های غذایی که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده می‌شود و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی هستند.

  استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه در واحدهای تولید کننده

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مصاحب همچنین خاطر نشان کرد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار