معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت ها ی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: ۱۵ هزار مربی در امر فرهنگ سازی در پیشگیری از اعتیاد آموزش های لازم را دیده اند و آمادگی کامل را برای تربیت مربی در استان های کشور دارند.
کد خبر: ۲۷۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴ 06 August 2016
به گزارش تابناک از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، افشار در نشست تخصصی آموزشی پیشگیری از اعتیاد زنان در قزوین بیان کرد: اولویت اول و تاکید مقام معظم رهبری در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر است زیرا اگر در امر پیشگیری موفق باشیم علاوه بر جلوگیری ازسایر معضلات اجتماعی در هزینه ها نیز صرفه جویی خواهد شد زیرا هزینه درمان 15 برابر بیشتر از هزینه پیشگیری است.

 

وی افزود: بر اساس سند جامع فرهنگی  ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، ایشان در تبیین سیاست های کلان در دست نوشته بسیار کم نظیر که به سران سه قوه ابلاغ کردند، بر اهمیت و ضرورت امر پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر تأکید دارند.

 

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت ها ی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اضافه کرد: بر اساس سند جامعه پیشگیری فرهنگی محیط ها به چهارگروه خانه، محله، فضاهای آموزشی (مدارس)، آموزش عالی(دانشگاه ها)، فضاهای کاری (اداری،صنفی و نظامی) و  فضای مجازی تقسیم بندی می شوند که نقش زنان در این فضاها بسیار پررنگ است.

 

وی ادامه داد: با عنایت به اینکه 80 درصد شخصیت فرد در خانواده شکل می گیرد نقش و تأثیرگذاری زنان در امر پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در خانواده بسیار زیاد است ولی در دیگر فضاها نیز تاثیر آنها در پیشگیری از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

افشار تأکید کرد: زنان در شکل گیری تشکل ها و گروه های همسالان از مردان فعال تر هستند و با توجه به حضور پررنگ زنان در محیط های اداری نیز تأثیرگذاری این قشر در فرهنگ سازی دارای اهمیت زیادی است.

 

وی توضیح داد: سهم زنان از اعتیاد به مواد مخدردر سال 80، به میزان پنج درصد در کشور بود و این میزان در سال 90 به حدود 10درصد رسیده است و باید از این معضل پیشگیری شود زیرا زنانه شدن اعتیاد بسیار نگران کننده خواهد بود.

 

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت ها ی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور  گفت: با توجه به نقش مهم و تاثیرگذار زنان در خانواده و جامعه، پیشگیری از اعتیاد در جامعه زنان امر بسیار مهمی است که بایو مورد توجه قرار گیرد و همین آمار کم نیز باید به صفر کاهش یابد.

 

وی اعلام کرد: در فضای مجازی نیز برای مقابله با مطالب و محتوای نامناسب باید با درج و انتشار مطلب تخصصی، مختصر و مفید به مبارزه و فرهنگ سازی بپردازیم تا بیشترین اثر را بر مخاطبان داشته باشد و خروجی آن بی اثرکردن مطالب نامناسب خواهد بود.

 

افشار افزود: تشکل سازی در محیط های دانشجویی نیز یکی از راهکارهای موثر درامر فرهنگ سازی در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و سایر معضلات و انحرافات اجتماعی است.

 

وی اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر زمینه ساز طلاق، حاشیه نشینی و سایر معضلات اجتماعی است ولی ضرورت پرداختن به راهکارهای پیشگیری باعث می شود که شاهد کاهش سایر معضلات اجتماعی نیز باشیم.

 

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت ها ی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با تاکید بر ضرورت آموزش در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدردر ادامه، افزود: 15 هزار مربی در امر فرهنگ سازی در پیشگیری از اعتیاد آموزش های لازم را دیده اند و آمادگی کامل را برای تربیت مربی در استان های کشور دارند.

 

وی خاطر نشان کرد: دراستان قزوین به عنوان استانی دارای ظرفیت های تاریخی،علمی و مذهبی کم نظیر که همواره به عنوان دارالمومنین و دارالمجاهدین شناخته شده است نباید شاهد وجود معتادان به مواد مخدر باشیم بلکه این استان در ارائه طرح های کارشناسی در راستای پیشگیری باید الگویی برای سایر استان های کشور باشد.

منبع: شبستان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار