محققان علوم پزشکی آلمان اعلام کردند: لبنیات پرچرب، بر دستگاه ایمنی، تاثیر منفی می گذارد و روند برخی بیماری های مرتبط با ایمنی را تشدید می کند.
کد خبر: ۱۱۷۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷ 24 October 2015
برخی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی در لبنیات ها همچون لوریک اسید و اسید پالمیتیک،‌ ترشح برخی سلول های ایمنی از دیواره روده را تشدید و ورود آنها را به درون مغز،‌ تسهیل می کنند که این روند به تشدید برخی بیماری های دستگاه ایمنی و تضعیف این دستگاه منجر می شود.


به گفته محققان، بر اساس این بررسی می توان گفت که با استفاده از مصرف برخی مواد گروه لبنیات یا محدود کردن مصرف این مواد، بر روند درمانی بیماری هایی همچون ام اس،‌تاثیر گذاشت.

خبرگزاری صدا و سیما
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار