کد خبر: ۱۰۹۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷ 11 October 2015

‌رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: امسال بیش از 18 هزار تن فندق تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان،استان گیلان با 17 هزار هکتار و ایران با 21 هزار هکتار سطح زیر کشت فندق، به‌ عنوان چهارمین تولیدکننده جهانی فندق در دنیا دارای شناسنامه است.

علیرضا شعبان‌نژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، از پایان برداشت فندق در باغ‌های استان گیلان خبرداد و گفت: بیش از 18 هزار تن فندق تولید شده است که با رکورد دو یا سه تن در هر هکتار، به‌ویژه در شهرستان املش، سال بارآوری برای این محصول را رقم زده است.

وی اضافه کرد: امسال سال ‌آور و افزایش تولید فندق برای گیلان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه مصرف فندق در استان بیشتر به صورت خام است و این امر، موجب می‌شود که ارزش افزوده تولید این محصول، به فندق‌کاران باز نگردد، تصریح کرد: عدم فرآوری و بسته‌بندی مناسب موجب می‌شود که میزان صادرات این محصول چندان رضایت‌بخش نباشد.

وی ادامه داد: بازار صادراتی فندق از قزوین مدیریت می‌شود و محصول تولیدشده گیلان نیز به‌منظور صادرات به قزوین ارسال و از آنجا بارگیری و آماده صادرات می‌شود.

شعبان‌نژاد خاطرنشان کرد: رودسر، املش، سیاهکل، تالش، رودبار و آستارا، با داشتن 54 هزار باغ‌دار، تولید فندق را در استان گیلان برعهده دارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار