رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام بیان داشت: طرح تشدید فعالیت‌های نظارتی این اداره کل بر اماکن تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارتی از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۰ لغایت ۱۶/۲/۱۴۰۱ شروع شده است.
کد خبر: ۱۰۳۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰ 08 March 2022

به گزارش تابناک ایلام؛ بشاره صیفی افزود:  پیرو تاکیدات ریاست سازمان دامپزشکی کشور و به منظور حفظ سلامت هم استانی‌های گرامی و اطمینان خاطر آنان از مصرف فرآورده‌های خام دامی تعداد ۳۰ اکیپ ثابت و سیار در ستاد اداره کل و شهرستانها تشکیل شده و کار نظارت و بازرسی بر اماکن تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهند.

وی گفت: مردم استان فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام کنند./ع

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار