مدیرکل پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی؛

هیچ واحد تولیدی در کشور به خاطر مشکلات مالیاتی تعطیل نشده است

مدیرکل پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی گفت: با تاکید بر بیان اینکه هیچ واحد تولیدی در کشور به خاطر مشکلات مالیاتی تعطیل نشده است، گفت: شرکت هایی که تعطیل شدند تا زمانی که از ضرر به سود نرسیده اند، هیچ مالیاتی از آنها اخذ نشده است.
کد خبر: ۹۴۳۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۰ 25 February 2021

هیچ واحد تولیدی در کشور به خاطر مشکلات مالیاتی تعطیل نشده است

 به گزارش تابناک ایلام؛شهروز برزگر با بیان اینکه عمده کشورهای دنیا بر اساس سیستم اخذ مالیات اداره می‌شوند، ادامه داد: اداره کشور در ایران به این طریق نیست و با وابستگی به نفت و سایر شیوه های دیگر انجام می شود که با این شیوه نمی توان به اهداف مورد نظر دست یافت.

وی گفت:اخذ مالیات بر درآمد است نه بر شکست و در این زمینه هیچ فشاری به این واحد ها وارد نشده است.

برزگر افزود: اگرچه تا دو سال گذشته راهکارهایی برای تامین ارز و کالای کشور انجام می‌شد ولی طی دو سال اخیر این راهکارها نیز مسدود شدند.

مدیرکل پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی بیان کرد:در این مدت کلیت نظام در برابر هجمه‌های دشمن ایستادگی کرد ولی نوک پیکان آن فشار به سمت مردم بود و مساله قابل لمس در این زمینه فشار بر مردم ساکن در مناطق محروم بود.

وی با ذکر اینکه در این زمینه ایران هزینه های سیاسی داده است، یادآور شد: با وجود همه این فشارها اکنون به این نقطه رسیدیم و کشور بیش از پیش به وحدت و همدلی نیاز دارد./ع

بیشتر بخوانید:

 

آخرین اخبار