دیالوگ های پر تکرار خودکشی در ایلام و سکوت مسئولان / این بار خودکشی در دهلران

در کمتر از دو هفته و طبق آمار های منتشر شده 6خودکشی و دگر کشی در استان ایلام رخ داده که بسیار نگران کننده است موضوعی که اگر مسئولان و دستگاه ها با راهکارهای آنی آن را مدیریت نکنند قطعا شاهد افزیش آمار، با توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی که وجود دارد در ماه های آخر سال در استان خواهیم بود .
کد خبر: ۹۳۸۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰ 07 February 2021

تابناک ایلام، مجتبی کاور :: از ابتدای سال جاری تاکنون خبرهای گوناگونی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در خصوص دیالوگ پر تکرار خودکشی ، دگر کشی در ایلام منتشر می شود که بسیار نگران کننده تراز گذشته است.

استان ایلام همواره از لحاظ برخی شاخص های اقتصادی مانند بیکاری و آسیب های اجتماعی مانند خودکشی، فقر و توسعه‌نیافتگی جزو استان‌های اول کشور بوده است که با هم گیری ویروس کرونا در جهان مشکلات اجتماعی و اقتصادی در استان ایلام دو چندان شده است.

موضوعی که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت چرا که امروز در خیابان‌ها و کوچه‌ها و شهر های استان ایلام به طور پیوسته صدای شیون و ناله‌هایی سکوت کرونایی این خیابان‌ها و کوچه‌ها را بر هم می زند و مسئولان تنها سکوت پیشه می کنند !

سالهاست قصه پر تکرار و تراژدی خودکشی در کوچه و پس کوچه های شهر و حتی روستا های ایلام را از صدای شیون و ناله‌هایی مادران رنج دیده و یا فرزندان خردسال می شود فهمید ولی چه خوب گفت شاعر ،" گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه" البته به جائی نرسد فریاد است.

گویا ماتم مردمان دیارم تمامی ندارد چرا که مشکلات فقر،بیکاری و محرومیت در استان و نبود نشاط و شادی باعث شده که دیالوگ خودکشی هر روز در استان به صدا در بیاید، دیالوگی که در دولت دهم با اجرای طرح نسیم رحمت و شب‌های آفتابی با هدف توسعه و گسترش فعالیت‌های فرهنگی دین‌محور و کاهش آسیب‌های اجتماعی با هزینه دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در استان اجرا شد.

طرحی که مخالفان آن بیشتر از موافقان بود، چرا که امام جمعه و نماینده وقت ولی فقیه در استان ایلام اعلام کرد: اجرای این طرح‌ها جز انگیزه مالی و پر کردن جیب‌ها دلیل و توجیه دیگری نداشته است .

در کمتر از دو هفته و طبق آمار های منتشر شده 6خودکشی و دگر کشی در استان ایلام رخ داده که بسیار نگران کننده است موضوعی که اگر مسئولان و دستگاه ها با راهکارهای آنی آن را مدیریت نکنند قطعا شاهد افزیش آمار باتوجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی که وجود دارد در ماه های آخر سال در استان هستیم.

آقایان مسئول ! آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم ، احساس سوختن به تماشا نمی شود ./م

بیشتر بخوانید :

آخرین اخبار