شروع به کار همزمان ۲ نمایشگاه تخصصی در شیراز

بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان و چهارمین نمایشگاه بانک، بیمه، بورس و فرصت‌های سرمایه گذاری در شراز آغاز به کار کرد.
کد خبر: ۸۶۹۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷ 01 July 2020

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: سید محمود موسوی مدیرعامل نمایشگاه‌های بین المللی فارس گفت: این نمایشگاه‌ها با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، الزامات حفظ سلامت محیط و فاصله گذاری اجتماعی و نصب استند‌های ضدعفونی کننده دست در تمامی سالن ها آغاز به کار کرد.

وی از اختصاص دو سالن حافظ و بهار به متراژ ۸ هزار متر مربع به نمایشگاه صنعت ساختمان و سالن سرو به مساحت ۲ هزار متر مربع به نمایشگاه بانک، بیمه، بورس و فرصت‌های سرمایه گذاری خبر داد و افزود: بیست و دومین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۷۰ شرکت از سراسر نقاط کشور از جمله فارس، تهران، خراسان، اصفهان، آذربایجان و خوزستان با عرضه انواع لوله، اتصالات، شیرآلات، مصالح ساختمانی، فوم، بتن‌های آماده و نیمه آماده، تیرچه و بلوک، آسانسور و بالابر و سیستم‌های تاسیساتی میزبان بازدیدکنندگان است.

موسوی اظهارداشت: با توجه به اینکه بحث سرمایه گذاری، بازار سرمایه و بورس در این روز‌ها فعالان و مشتاقان زیادی جذب کرده است، تعداد قابل توجهی شرکت فعال در حوزه‌های بازار سرمایه، بورس، بیمه و بانک در چهارمین نمایشگاه بانک، بیمه، بورس و فرصت‌های سرمایه گذاری حضور داشته و به ارائه خدمات خود به بازدیدکنندگان متخصص این نمایشگاه می‌پردازند.

متخصصان و فعالان حوزه این نمایشگاه‌ها می‌توانند برای بازدید تا روز شنبه ۱۴ تیر همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی فارس مراجعه کنند.

آخرین اخبار