مجلس دهم انتظارات را برآورده نکرد

حجت‌الاسلام محمودی :بعضاً انتظاراتی از مجلس شورای اسلامی وجود دارد که برآورده نشده، اظهار داشت: مردم باید در انتخابات برای برگزیدن کاندیدای موردنظر خود، شاخص‌های اصلی را که شامل تخصص، شجاعت، انقلابی بودن، برخورداری از روحیه جهادی، عادل بودن و بصیرت داشتن را مدنظر قرار دهند.
کد خبر: ۸۲۱۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰ 08 February 2020

تابناک فارس به نقل از فارس: حجت‌الاسلام عبدالرضا محمودی در نماز جمعه  شیراز اظهار داشت: زمانی که آحاد مردم پای صندوق‌های رأی حاضر شوند، این موضوع باعث اقتدار کشور ما و ایجاد رعب و وحشت در دل دشمنان خواهد شد.

وی با بیان اینکه بعضاً انتظاراتی از مجلس شورای اسلامی وجود دارد که برآورده نشده، اظهار داشت: مردم باید در انتخابات برای برگزیدن کاندیدای موردنظر خود، شاخص‌های اصلی را که شامل تخصص، شجاعت، انقلابی بودن، برخورداری از روحیه جهادی، عادل بودن و بصیرت داشتن را مدنظر قرار دهند.

امام‌جمعه موقت شیراز در بخش دیگری از خطبه‌ها به پرسش برخی از جوانان مبنی بر اینکه چه زمان موعد پیشرفت و شکوفایی کشور ما فرامی‌رسد، اشاره و بیان کرد: اگر منشور ۴۰ سال گذشته کشور مورد بررسی قرار گیرد مشاهده خواهد شد که همیشه فرآیند پریشانی و سامان را پشت سر گذاشته‌ایم که البته پریشانی و سامانی که رو به صعود بوده است.

حجت‌الاسلام محمودی بابیان اینکه بعد از هر دوره پریشانی کشور شاهد سامان و آرامش بوده و موفقیت‌هایی در حوزه‌های مختلف ایجاد شده، اظهار داشت: در دوران ۸ سال جنگ تحمیلی پریشانی برای مردم ما ایجاد شد که با سعی و تلاش، این پریشانی به پیروزی و آرامش منجر شد.

وی بیان کرد: اگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برخی از برهه‌ها به وظایفشان درست عمل نکنند، این نوعی پریشانی است و برای دوری از چنین وضعیتی، آحاد جامعه باید با مشارکت در انتخابات و گزینش درست، وضعیت را به سمت سامان هدایت کنند.

حجت‌الاسلام محمودی شیراز ادامه داد: اکنون ایران از سوی دشمنان با تحریم فناوری و دارویی مواجه است که در تاریخ جهان کم‌نظیر است اما باید توجه داشت، زمانی که به استعدادها و توانمندی‌های درون کشور اتکا کنیم، تحریم‌ها به شکوفایی استعدادها و خودکفایی ایران تبدیل خواهد شد.

امام‌جمعه موقت شیراز همچنین خطاب به داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان داشت: حضور در این عرصه، معیاری برای سنجش داوطلبان انتخابات است و این افراد نباید در میدان رقابت، زیاده‌گویی کرده و یا زمینه تخریب سایر کاندیدا را فراهم کنند.

وی، انتقاد سازنده را به دمیدن روح جدید در کالبد جامعه توصیف کرد و گفت: انتقادی سازنده است که امید و حرکت به جامعه تزریق کند نه اینکه یاس و ناامیدی به جامعه القا کند و این‌گونه انتقادات مخرب است، مانند اینکه انتخابات، انتصابات معرفی شود.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز دوم اسفندماه ۹۸ برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمودی همچنین به فرارسیدن چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و دستاوردهای این انقلاب را بسیار ارزشمند توصیف و بیان کرد: در دوره رژیم شاهنشاهی برای کار کردن با کمترین امکانات و فناوری‌های نظامی برای ایران مستشار می‌فرستادند و نمی‌گذاشتند این فناوری‌ها در اختیار نیروهای نظامی ایران قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای نخستین بار در طول تاریخ ایران، مردم کشورمان با پیروزی انقلاب اسلامی، حاکمیت و تصمیم‌گیری خود بر سرنوشتشان را تجربه کردند.

امام‌جمعه موقت شیراز اضافه کرد: مردم ایران با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بنای نظامی بر مبتنی بر مردم‌سالاری دینی را پایه‌گذاری کردند و مردم به برکت این نظام در همه امور از جمله تعیین رهبری و نظارت بر دستگاه‌های زیرمجموعه آن با شرکت در انتخابات مجلس خبرگان دخیل هستند.

حجت‌الاسلام محمودی، شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: ۲۲ بهمن نماد دهه فجر و همچنین نماد اقتدار و عزت مردم ایران است که امسال نیز با حضور همه‌جانبه مردم ایران در این روز مشت محکمی بر دهان یاوه‌سرایان خواهد خورد.

وی بیان کرد: وجه تمایز ۲۲ بهمن امسال با سال‌های پیشین، مصادف شدن آن با چهلمین روز شهادت سپهبد قاسم سلیمانی است و به همین سبب مردم ایران، استان فارس و شیراز با حضور گسترده در مراسم ۲۲ بهمن امسال به تمام دنیا اعلام خواهند کرد که راسخ‌تر از اوایل انقلاب در راه سربلندی ایران در میدان حاضر هستند.

آخرین اخبار