سید جعفر امامیان در گفتگو با تابناک:

️طرح مهر درخشان بیش از ۱۰ هزار زائر اولی را مهمان امام مهربانی ها کرد

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی از تشرف بیش از ۱۰ هزار و ۸۸۰ زیارت اولی در قالب ۲۴۸ کاروان از استان کرمانشاه به مشهد مقدس خبر داد.
کد خبر: ۸۰۷۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ 23 December 2019

️طرح مهر درخشان بیش از ۱۰ هزار زائر اولی را مهمان امام مهربانی ها کرد

سید محمد جعفر امامیان در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه ضمن اشاره به رسالت خدمت رسانی خادمیاران به اقشار مختلف جامعه به خصوص محرومین اظهار کرد: یکی از فعالیتهای خادمیاران فراهم آوردن امکان زیارت برای افرادی است که تا کنون امکان سفر به مشهد و زیارت حضرت رضا(ع) را نداشته اند، از زمان تاسیس دفتر نمایندگی تا کنون این امکان برای بیش از ۱۰ هزار و ۸۸۰ نفردر قالب ۲۴۸ کاروان توسط خادمیاران رضوی فراهم گردیده است.

وی ادامه داد: صبح امروز ۲ کاروان زیارت اولی از برادران اهل سنت در قالب طرح مهر درخشان با بدرقه ی خادمیاران رضوی به مشهد مقدس اعزام شدند و انشاءالله تا پایان سال دو کاروان دیگر از برادران اهل سنت طی این طرح به مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس گفت: اسکان و تغذیه در این سفر پنج روزه بر عهده آستان قدس بوده و هزینه رفت و برگشت زائران نیز توسط خیرین استان تامین شده است.

امامیان در پایان تصریح کرد: شناسایی محرومین برای اعزام از طریق شبکه محله ای و منطقه ای انجام می شود.

منبع: تابناک
آخرین اخبار