به گزارش تابناک ایلام؛محمدمهدی پورسیاهبیدی گفت: براساس آخرین آمار شمارش دام، تعداد دامهای سبک در استان بیش از سه میلیون راس بهجز دامهای کوچرو در استانهای همجوار است و دامهای مولد به دلیل زایمان و تکثیر سالانه بیش از ۸۰۰ هزار بره تولید میکنند. که باید این ظرفیت بالقوه به فعلیت برسد.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۲۷ گرم گوشت قرمز تولید میشود افزود: میانگین سرانه مصرف گوشت قرمز به ازای هر نفر در استان ایلام بین ۹ تا ۱۲ کیلوگرم است. میزان تولید گوشت در ایلام ۳ برابر نیاز مردم ایلام است زیرا جمعیت این استان نسبت به کشور یک درصد و از لحاظ تولید خودکفا است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان ایلام تصریح کرد: پایین بودن قیمت گوشت قرمز در استان در بین کشورهای عربی همسایه ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است و این موضوع سبب قاچاق دام در استان خواهد شد.
لازم به ذکر است، استان ایلام ۵۵ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی دارد که با برنامهریزی دقیق میتوان صنایع تبدیلی نیز به آن اضافه و در این راستا سرمایه کسب شود./ع
فارس