پرداخت بدهی علوم پزشکی به پیمانکاران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از افتتاح ساختمان چهار اورژانس در آذربایجان غربی تا پایان امسال خبر داد.
کد خبر: ۳۴۹۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴ 13 May 2015

جواد آقازاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه از افتتاح ساختمان چهار اورژانس در آذربایجان غربی تا پایان امسال خبر داد و اظهار داشت: این پروژه‌‌ها شامل ساختمان اورژانس در شهرهای پیرانشهر، سردشت، نقده و اشنویه است.

وی با بیان اینکه ساختمان اورژانس شهرستان نقده تا یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، از بازسازی بخش آی.وی.اف بیمارستان شهید مطهری ارومیه در سال جاری خبر داد.

آقازاده با بیان اینکه بخشی از بدهی علوم پزشکی به پیمانکاران پرداخت شده است، اعلام کرد: سه میلیارد تومانی بدهی پیمانکاران پرداخت شده است.

وی افزود: این بدهی از بابت اجرای پروژه‌های بیمارستان شهرستان شوط، بیمارستان پلدشت، بیمارستان ماکو، بیمارستان اشنویه و خوابگاه 340 نفری و ورزشگاه 9 دی بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به ارائه خدمات به بخش محروم استان، ادامه داد: سال گذشته 13.5 میلیارد تومان برای تجهیز و راه‌اندازی مراکز بهداشتی مناطق محروم استان هزینه شده است.

آخرین اخبار