به گزارش تابناک مرکزی، سرگرد مصطفي نوروزي در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس بيان داشت: ايجاد امنيت و کاهش مخاطرات براي فعاليتهاي علمي، اقتصادي، اجتماعي در فضاي مجازي از جمله رويكردهايي است كه در حوزه مراقبت و پايش از فضاي توليد و تبادل اطلاعات از سوي پليس فتا مورد تاكيد است.
وي اضافه كرد: با توجه به مطالبات مردمي و به منظور پيشگيري از تبديل شدن اين فضا به بستري براي گسترش ناهنجاري ها و فعاليتهاي غيرقانوني و ممانعت از تعرض به ارزشها و هنجارهاي جامعه، پليس فتا با جديت با هر گونه فعاليت مجرمانه در اين فضا برخورد خواهد كرد.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزی از شهروندان خواست از عضويت و فعاليت در شبکه هاي اجتماعي و سايت هايي كه در زمينه هاي مجرمانه فعاليت دارند پرهيز نموده و از درج محتوا و يا کپي برداري و انتشار مطالب مندرج در اين سايت ها يا شبكه هاي اجتماعي خودداري كنند.
اين مقام انتظامي هشدار داد : پليس به همراه دستگاه قضايي کشور با گردانندگان سايت ها، کانال ها و گروه هاي مذکور در شبکه هاي اجتماعي برابر قانون جرايم رايانه اي برخورد مي کند.
انتهای پیام/